ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισαν οι ψίθυροι στην ΔΗ.ΠΑ για τις Ευρωεκλογές – Tα ονόματα που ακούστηκαν

Άρχισαν οι ψίθυροι στην ΔΗ.ΠΑ για τις Ευρωεκλογές – Tα ονόματα που ακούστηκαν

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς, με το κόμμα να μην έχει αποφασίσει για την πορεία του ωστόσο, η ψιθυρολογία άρχισε στους πολιτικούς κύκλους. Ο λόγος για την Δημοκρατική Παράταξη.

Και μάλιστα, αυτά τα σενάρια προχωρούν σε μεγάλο βαθμό, καθώς ήδη τα πρώτα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, Μάριος Καρογιάν, Αντιγόνη Παπαδοπούλου και Μαρίνος Κλεάνθους.

O Μάριος Κάρογιάν είναι μεν προσωρινός πρόεδρος (βλ. ανακήρυξή του δια βοής στο ιδρυτικό συνέδριο), ωστόσο μετά και το επικείμενο εκλογικό συνέδριο δεν αναμένεται να απωλέσει την θέση του. Θεωρείται ως ένας από τους βασικούς παίκτες της εξίσωσης, αφού όντας πρώην βουλευτής και πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έχει αξιοσημείωτη δυναμική.

Άλλο ένα κεφάλαιο είναι η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, Βουλευτής και Ευρωβουλευτής με το ΔΗΚΟ και αποχωρήσασα από το Δημοκρατικό Κόμμα, θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση από πλευράς ΔΗ.ΠΑ με την ίδια, ωστόσο, να μην έχει αποφασίσει για το πώς θα πορευτεί γενικά στην πολιτική σκηνή. Βέβαια, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι για την ίδια έχει κλείσει το κεφάλαιο «ΔΗΚΟ» με τα υφιστάμενα δεδομένα.

Τέλος, άλλο ένα όνομα είναι αυτό του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίνου Κλεάνθούς. Σημαντικό στέλεχος της Δημοκρατικής Παράταξης, που θα μπορούσε να αποτελέσει δυνατό χαρτί για τις Ευρωεκλογές, αφού η παρουσία του στις Βουλευτικές Εκλογές του 2011 με το ΔΗΚΟ δεν πέρασε απαραίτητη. Είχε συγκεντρώσει σχετικά μεγάλο αριθμό σταυρών (περίπου 2.500), κάτι που είχε σχολιαστεί τότε. Ας μην ξεχνάμε και το νεαρό της ηλικίας του.

Όλα τα πιο πάνω δεν παύει να αποτελούν μέρος σεναρίου, αφού ακόμη εκκρεμεί το εκλογικό συνέδριο του κόμματος όπου εκεί θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την κάθοδο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του 2019.


Έκτορας Γεωργίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top