ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για το 9ο METRO Animal Day – Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων ζώων

Μεγάλη επιτυχία για το 9ο METRO Animal Day – Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων ζώων

Με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα επιτυχία στέφθηκε φέτος το 9ο METRO Animal Day που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 14 Οκτωβρίου, καθώς η προσέλευση του κοινού ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα στις υπεραγορές METRO Στροβόλου, Λάρνακας, Λεμεσού και φέτος και στο Παραλίμνι.

Ο κόσμος παρευρέθηκε για να στηρίξει το δύσκολο έργο των Φιλοζωικών Οργανώσεων της Κύπρου, είτε αγοράζοντας αναμνηστικά δωράκια και pet accessories από τα περίπτερα των οργανώσεων, είτε υιοθετώντας ένα αδέσποτο ζωάκι και να του δώσει ένα πραγματικό σπίτι.

Οι υπεραγορές METRO κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης γέμισαν γλυκιές γούνινες παρουσίες και χαρούμενες φωνούλες μικρών παιδιών που δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους χαϊδεύοντας τα ζωάκια.

Υιοθετήθηκαν συνολικά 86 αδέσποτα ζώα στο φετινό 9ο METRO Animal Day, εκτοξεύοντας τον συνολικό αριθμό υιοθεσιών, του μεγαλύτερου πλέον θεσμού στήριξης των Φιλοζωικών Οργανώσεων, στις 400.

Για κάθε υιοθεσία αδέσποτου ζώου, η Brekkies πρόσφερε στους νέους ιδιοκτήτες ζωοτροφές αξίας €20. Οι υπεραγορές METRO χορήγησαν €20 για κτηνιατρικά έξοδα σε κάθε πακέτο υιοθεσίας μέσω των Φιλοζωικών Οργανώσεων.

Οι υπεραγορές METRO ευχαριστούν όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και συνέβαλλε δραστικά στην επίτευξη του στόχου της εκδήλωσης, που δεν είναι άλλος από το να βοηθηθούν τα καταφύγια με το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, αλλά και να ενισχυθούν οικονομικά για να μπορούν να συνεχίσουν δυναμικά το έργο τους.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top