ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Είδε τη θηριωδία να εκτυλίσσεται μπροστά της – Καλούσε σε βοήθεια η 56χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Είδε τη θηριωδία να εκτυλίσσεται μπροστά της – Καλούσε σε βοήθεια η 56χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπροστά στα έντρομα μάτια νεαρής εκτυλίχθηκε η θηριωδία στο χωριό Οίκος, της κοιλάδας Μαραθάσας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τα ήρεμα νερά της μικρής κοινωνίας του Οίκου Μαραθάσας, ήρθε να ταράξει το απίστευτο περιστατικό του φόνου της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11.

Μιλώντας στο ThemaOnline, κάτοικοι της περιοχής, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χωριό τους, μέρα μεσημέρι.

Όπως ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας, κάτοικοι της κοινότητας, την όλη θηριωδία έμελλε να παρακολουθήσει γυναίκα, που εργάζεται στην περιοχή ως οικιακή βοηθός.

Συγκεκριμένα, όπως μας ανέφεραν, η εν λόγω γυναίκα άκουσε ένα όχημα να κορνάρει στον δρόμο και μια γυναίκα να φωνάζει, καλώντας προφανώς σε βοήθεια.

Τότε ήταν που εξήλθε του σπιτιού στο οποίο βρισκόταν, για να αντικρίσει ένα άνδρα να βρίσκεται στο πίσω μέρος του οχήματος και να χτυπά με μανία τη γυναίκα οδηγό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Προς πλήρη εξιχνίαση – Πώς φέρεται να σχεδίασε το έγκλημα ο οικονομικός μετανάστης – Πάνω από 1.000 ευρώ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η οικιακή βοηθός, έντρομη έκλεισε την πόρτα της και κλείδωσε, ενώ ο άνδρας βγήκε από το όχημα και έτρεξε προς μια απότομη κατηφόρα για να διαφύγει.

Όπως περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής στο ThemaOnline, από τη δύναμη και μανία του δράστη έσπασε η καρέκλα του οδηγού, ενώ το μαχαίρι βρέθηκε παρατημένο στο όχημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρωσε με τη ζωή της την εξυπηρέτηση που έκανε η 56χρονη –Βγαίνει ένταλμα σύλληψης –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

Δράστης ο οποίος άφησε αιμόφυρτο το θύμα του, στο όχημα της, μέρα μεσημέρι, μόλις 2 μέτρα μακριά από την πόρτα του κοντινότερου σπιτιού…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη σκηνή του εγκλήματος και οι συγκλονισμένοι συγγενείς –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top