LIFESTYLE

Αποκαϊδια τα σπίτια των Κύπριων επώνυμων – «Πριν έξι χρόνια κάηκε ολοσχερώς» - VIDEO

Αποκαϊδια τα σπίτια των Κύπριων επώνυμων – «Πριν έξι χρόνια κάηκε ολοσχερώς» - VIDEO

Πολύ αμήχανη η στιγμή όταν αποκάλυψαν οι Κύπριοι επώνυμοι on air ότι πριν από μερικά χρόνια κάηκαν τα σπίτια τους και κινδύνευσαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.  

Οι φονικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια έκαψαν τα σπίτια των Kim Kardashian, Miley Cyrus, Gerard Butler, Orlando Bloom και πολλών άλλων ανθρώπων.

Η εκπομπή «Όλα Καλά» καταπιάστηκε με μια ανάρτηση της Kendal Jenner και αυτό έδωσε το έναυσμα στους συνεργάτες της εκπομπής «Όλα Καλά» να αναφερθούν στα δυσάρεστα γεγονότα που βίωσαν οικογενειακώς.

Δυστυχώς όπως αποκάλυψαν στο «Όλα Καλά» κάηκαν ολοσχερώς τα πατρικά σπίτια της Τζώρτζιας Παναγή και του Άντριου Ευτυχίου.

Ο Άντριου Ευτυχίου αποκάλυψε ότι πριν από έξι χρόνια, το πατρικό του σπίτι στην Λεμεσό κάηκε ολοσχερώς. Από λάθος κατασκευή του τζακιού που υπήρχε στο σπίτι του πήρε φωτιά το φουγάρο και κάηκε ολόκληρο το σπίτι.

Ο πατριός και η μητέρα του Άντριου βρισκόταν εντός της οικίας και παρόλο που κάηκε ολόκληρο το σπίτι αυτοί δεν έπαθαν ευτυχώς τίποτα, μιας και κατάφεραν να γλυτώσουν από την πύρινη λαίλαπα που έκανε αποκαϊδια το σπίτι τους. 

Από την άλλη το διαμέρισμα της μητέρας της Τζώρτζιας κάηκε ολοσχερώς από λάθος της γειτόνισσας πριν από πέντε χρόνια. Μέσα ήταν η μητέρα της και ο σκύλος. Δεν έμεινε τίποτα από το διαμέρισμα της μητέρας της Τζώρτζιας αλλά ευτυχώς τόσο η μητέρα της, όσο και ο σκύλος δεν έπαθαν κάτι, παρόλο που το σκυλάκι τους από άσπρο έγινε μαύρο. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις αποκαλύψεις των συνεργατών της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top