ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσβησε» η Μαίρη Ελευθεριάδη – Εκπαιδευτικός και υποψήφια βουλευτής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Έσβησε» η Μαίρη Ελευθεριάδη – Εκπαιδευτικός και υποψήφια βουλευτής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την τελευταία της πνοή άφησε την Δευτέρα (12/11) η 55χρονη Μαίρη Ελευθεριάδη.

Η ΜαίρηΕλευθεριάδη, ήταν εκπαιδευτικός στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, ήταν στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Πολιτών.

Η κηδεία της αποβιώσασας, προγραμματίζεται να τελεσθεί την Τετάρτη (14/11) από τον ιερό ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο στις 12:00 το μεσημέρι.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας είναι να γίνονται εισφορές στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και στο Ταμείο Απόρων Οικογενειών της Εκκλησίας.

Θλίψη στην Συμμαχία Πολιτών:

Με ανακοίνωση του το κόμμα, το πρωί της Τρίτης (13/11), εκφράζει βαθύτατο πόνο για τον θάνατο της Μαίρης Ελευθεριάδη, ενώ σημειώνει: «Λαμπρή επιστήμονας, μαχητική, ευαίσθητη, με αγωνία για τον τόπο της και αγώνες για το καλό της Κύπρου».

Επιπλέον αναφέρει: «Για τη Συμμαχία Πολιτών ήταν μεγάλη τιμή που είχε στο ψηφοδέλτιο της, ως αριστίνδην υποψήφια βουλευτή, τη Μαίρη Ελευθεριάδου».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με βαθύτατο πόνο, ο  Πρόεδρος, η Γραμματεία και τα μέλη της Συμμαχίας Πολιτών, πληροφορήθηκαν τον θάνατο της Μαίρης Ελευθεριάδου. Λαμπρή επιστήμονας, μαχητική, ευαίσθητη, με αγωνία για τον τόπο της και αγώνες για το καλό της Κύπρου.

Για τη Συμμαχία Πολιτών ήταν μεγάλη τιμή που είχε στο ψηφοδέλτιο της, ως αριστίνδην υποψήφια βουλευτή, τη Μαίρη Ελευθεριάδου.

Εκφράζουμε τη λύπη μας και τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους της. Καλό ταξίδι αγαπητή μας Μαίρη Ελευθεριάδου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top