ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Κυπριακό συζήτησαν ΔΗΣΥ – ΚΕΕ στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό συζήτησαν ΔΗΣΥ – ΚΕΕ στα κατεχόμενα

Την κατάσταση στο Κυπριακό συζήτησαν σήμερα αντιπροσωπείες του ΔΗΣΥ και του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, σε συνάντηση που είχαν στα κατεχόμενα, με επικεφαλής τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Ερσίν Τατάρ, αντίστοιχα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είπε, σε δηλώσεις του, ότι ο ίδιος και ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος Εθνικής Ενότητας Ερσίν Τατάρ κατάγονται από την Πόλη Χρυσοχούς. «Είμαστε πολύ κοντινοί γείτονες στην περιοχή της Πόλης», πρόσθεσε ο κ. Νεοφύτου.

Από την πλευρά του ο Ερσίν Τατάρ είπε πως είχαν μια καλή συνάντηση και αντάλλαξαν απόψεις, προσθέτοντας πως «είναι πάντα καλό να συναντιόμαστε και να συνομιλούμε και να κατανοούμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο».

Η συνάντηση κράτησε περίπου μιάμιση ώρα και μετά το πέρας αυτής, τα δύο κόμματα εξέδωσαν κοινή δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι στη συνάντηση συζητήθηκε η παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις αλλά ανταλλάξαμε απόψεις με εποικοδομητικό τρόπο και θα συνεχίσουμε να συζητούμε και να ανταλλάζουμε απόψεις και ανησυχίες στο μέλλον», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΔΗΣΥ.


Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top