ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαργκάσα: «Δεν έχει σχέση αν είμαστε Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαργκάσα: «Δεν έχει σχέση αν είμαστε Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ήταν βασικός στην χθεσινή (16/11) ισοπαλία της Εθνικής Κύπρου με την Εθνική Βουλγαρίας στο ΓΣΠ (1-1).

Ο Κυπριοποιημένος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος της αναμέτρησης και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όσα μας δήλωσε.

Αναλυτικά:

»Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι ξέραμε πως η Βουλγαρία είναι καλή ομάδα. Νομίζω κάναμε ένα καλό παιχνίδι και νιώθουμε λίγο αδικία για το τέλος που μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Έτσι είναι το πόδοσφαιρο».

»Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και δεν ήταν εύκολο να τους πιέσουμε μπροστά όπως θα θέλαμε στο δεύτερο μέρος. Και αυτοί έπαιξαν πιο επιθετικά και ήταν δύσκολο για εμάς να αντιδράσουμε. Όταν παίζεις απέναντι σε μια καλή ομάδα και είσαι μπροστά στο σκορ είναι φυσιολογικό να μείνεις λίγο πιο πίσω».

»Βλέπετε πως κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια. Φτιάχνουμε μια ταυτότητα και μια νοοτροπία νικητή. Θέλουμε να παίζουμε σε όλα τα ματς έτσι. Θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

»Όντως στο δεύτερο μέρος μείναμε πίσω και έπρεπε να προσπαθήσουμε να βγούμε πιο μπροστά. Δεν τα καταφέραμε, είναι και η Βουλγαρία μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια».

»Ο κόσμος ήρθε, είναι σημαντικό για εμάς. Είναι η ομάδα μας η Εθνική. Δεν έχει σχέση αν είμαστε Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ! Είμαστε όλοι Εθνική. Μακάρι να έρθουν στο επόμενο παιχνίδι με τη Νορβηγία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top