ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Μάριος πήγε με γρίπη στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με λευχαιμία – Χρειάζεται τη βοήθεια μας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο Μάριος πήγε με γρίπη στο νοσοκομείο και διαγνώστηκε με λευχαιμία – Χρειάζεται τη βοήθεια μας

Ο 31χρονος Μάριος Σωφρονίου από τη Λεμεσό δίνει τη δική του μάχη, ωστόσο, με τη βοήθεια όλων μας μπορεί να θεραπευθεί.

 

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο Μάριος, 31 ετών από τον Κάψαλο, λίγο καιρό πριν μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με γρίπη και αφόρητους πόνους, όπου μετά από αναλύσεις του ανακοινώθηκε στις 26 Οκτωβρίου πως διαγνώστηκε με λευχαιμία και εισήχθη την ίδια ημέρα.

Η χημειοθεραπεία που ακολουθεί δεν είναι αρκετή και έτσι ο Μάριος τώρα αναμένει την εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών ώστε να προχωρήσει σε μεταμόσχευση, καθώς τα αδέλφια του δεν είναι συμβατά στο 100%.

Οι φίλοι και οικογένεια του Μάριου απευθύνουν έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν δείγμα για εύρεση συμβατού δότη για τον ίδιο, αλλά και για άλλους συνανθρώπους μας, να το πράξουν άμεσα. Μια διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά, αφού η λήψη γίνεται με δείγμα σάλιου με μια απλή μπατονέτα.

Για το λόγο αυτό την 25η Νοεμβρίου τις ώρες 10:00 μέχρι και τις 13:00 και 15:00 μέχρι και τις 17:00, διοργανώνεται δειγματοληψία για εύρεση συμβατού δότη μυελού των οστών στο Θ’ Δημοτικό Καψάλου. Να σημειώσουμε πως δείγμα μπορεί να παραχωρηθεί και στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στη Λευκωσία.  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο 97 – 780499.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top