ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη φορά που σώζει παιδάκι ο Κύπριος αστυνομικός – «Άγγελος που έστειλε ο Θεός» - VIDEΟ

Τρίτη φορά που σώζει παιδάκι ο Κύπριος αστυνομικός – «Άγγελος που έστειλε ο Θεός» - VIDEΟ

«Μου δάγκωνε τα δάχτυλα αλλά κατάφερα και του άνοιξα το στόμα, του κράτησα τη γλώσσα και σε λίγο το παιδί άρχισε να αναπνέει, σημάδι ότι επανήλθε...», δήλωσε στην κάμερα του Star Ελλάδας ο Κύπριος αστυνομικός.

Ο Κύπριος αστυνομικός, Μάριος Αριστείδoυ, έκανε διακοπές στην Αθήνα όταν έσωσε την τελευταία στιγμή ένα αγοράκι μόλις 16 μηνών. Ο ήρωας -αστυνομικός μίλησε αποκλειστικά στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και στο Star.

Χτύπησε τα δυο του δάχτυλα, αλλά αυτά έσωσαν μια ζωή: Tη ζωή του μικρού Αλέξανδρου. Tο αγοράκι, μόλις 16 μηνών, έμεινε ξαφνικά αναίσθητο στα χέρια της μητέρας του, την ώρα που τον θήλαζε μέσα στο αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Σερίφου και Επιδάμνου στα Κάτω Πατήσια. Στο μωρό γύρισε η γλώσσα.

Σοκαρισμένοι οι γονείς του ζητούσαν απεγνωσμένα βοήθεια από τους διερχόμενους οδηγούς. 

«Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και είδα έναν πατέρα να κρατάει ένα παιδάκι, το οποίο ήταν εντελώς αναίσθητο, είχε  ανοιχτά χέρια και μάτια, σαν νεκρό. Αυτό που χαίρομαι είναι ότι βρέθηκα στον κατάλληλο χώρο, την κατάλληλη στιγμή, γιατί ο μικρός Αλέξανδρος εκείνη τη στιγμή αν δεν προλάβαινα να του δώσω τις πρώτες βοήθειες, δεν είχε πολλά περιθώρια», λέει ο Κύπριος αστυνομικός.  

Ο μικρός Αλέξανδρος είναι τώρα καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους στο Παίδων Αγία Σοφία. 

«Οι γιατροί μας είπαν ότι αν δεν μας βοηθούσε ο Μάριος το παιδί μας μπορεί να μην ζούσε. Για εμάς είναι ο άγγελος που έστειλε ο Θεός. Μας βοήθησε και τώρα είμαστε καλά», λέει ο πατέρας του μικρού Αλέξανδρου. 

Ο Κύπριος αστυνομικός Μάριος Αριστείδου, δεν είναι η πρώτη φορά, που σώσει μια ζωή. Και το 2002 και το 2006 είχε παρόμοια περιστατικά.

«Είναι η τρίτη φορά που σώζω κάποιον και ήδη έχω παρασημοφορηθεί για αυτό με Αριστείο Ανθραγαθίας από την υπηρεσία μου. Το 2002 έσωσα ένα παιδάκι 2 ετών, που είχε σπασμούς και είχε μελανιάσει και το 2006 στην Πάφο είχα βουτήξει σ΄ένα ποτάμι, που είχε παρασυρθεί ένα αυτοκίνητο με ένα ζευγάρι. Είναι ωραίο συναίσθημα να σώζεις ζωές», είπε ο Κύπριος αστυνομικός.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Επιχειρούνται οι τελικές κατασβέσεις

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, βρίσκεται σε ύφεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top