LIFESTYLE

Η Βιολέτα Λόρενς μιλά στο ThemaOnline για τον Γιώργο Χρυσοστόμου – «Ηταν το στήριγμα ολης της οικογενειας»

Η Βιολέτα Λόρενς μιλά στο ThemaOnline για τον Γιώργο Χρυσοστόμου – «Ηταν το στήριγμα ολης της οικογενειας»

«Κατάφερνε με την δουλεια του να τους συντηρεί ολους... » είπε η Κύπρια ηθοποιός για τον 24χρονο φίλο της που «έφυγε» ύστερα από δυστύχημα με την μοτοσικλέτα του.

Της Νατάσας Κακούτση

Η Βιολέτα Λόρενς προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με τον 24χρονο από την Πάφο που «έφυγε» από την ζωή, ύστερα από σύγκουση με την μοτοσικλέτα του.

Το ThemaOnline ύστερα από τις αναρτήσεις της Βιολέτα Λόρενς στα social media για τον Γιώργο Χρυσοστόμου επικοινώνησε με την Κύπρια ηθοποιό.

Σχετικό άρθρο: «Καταραμένη να' ναι η μηχανή που σου πήρε τη ζωή» - Ξεσπά η Κύπρια ηθοποιός για τον χαμό του Γιώργου Χρυσοστόμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα λόγια της για τον φίλο της τουλάχιστον εγκωμιαστικά. «Ηταν το στήριγμα ολης της οικογενειας ακομα και των αδερφών του... κατάφερνε με την δουλεια του να τους συντηρεί ολους...».

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline: «Διαβαζα χτες ολες τις συνομιλιες μας και παντα δουλευε απο πρωι ως βραδυ κυριολεκτικα... ‘Τι κανεις ρε αστερι;’. Και απαντουσε: ‘Εε να εδω δουλεια σχολάω πολυ αργα δεν ξερω αν θα σε δω...’».

Η Βιολέτα Λόρενς εμπιστευόταν με κλειστά μάτια τον Γιώργο Χρυσοστόμου, αφού ήταν αυτός που της έφτιαξε το αυτοκίνητό της πριν από δύο μήνες, μιας και ήταν μηχανικός στο επάγγελμα.

Όμως τον εμπιστευόταν και στην οδήγηση. Όπως ανέφερε: «Ηταν ο μονος που εμπιστευομουν για χρονια το οδηγημα του οση ταχυτητα και να έπαιρνε...και τωρα απλα σε ενα στρίψιμο έφυγε».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top