ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί 29χρονος για ένα μήνυμα – Έχασε την δουλειά του εξαιτίας αυτού

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί 29χρονος για ένα μήνυμα – Έχασε την δουλειά του εξαιτίας αυτού

Πέρασε 45 μέρες στα κρατητήρια, για υπόθεση που θα μπορούσε να του επιβληθεί πρόστιμο.

Υπόδικος στις φυλακές ήταν για 45 μέρες, 29χρονος από την Λευκωσία, ο οποίος επειδή προφυλακίστηκε έχασε και την δουλειά του.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», ο 29χρονος κατηγορήθηκε ότι απέστειλε γραπτό απειλητικό μήνυμα σε άλλο πρόσωπο, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ότι διέπραξε το αδίκημα.

Η υπόθεση τέθηκε ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, και ενώ θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι την δίκη, ο δικαστής διέταξε την κράτηση του, με το αιτιολογικό ότι υπήρχε πιθανότητα να διαπράξει το ίδιο αδίκημα.

Ο 29χρονος μετά την απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο το οποίο διερωτήθηκε: «αν αυτή είναι υπόθεση για κράτηση». Σημειώθηκε ότι τα αδικήματα που αφορούν τον 29χρονο επιφέρουν πρόστιμο 1,700 ευρώ και όχι κράτηση.

Σημειώθηκε μάλιστα ότι, οι πιθανότητες επιβολής ποινής στον 29χρονο για την εν λόγω υπόθεση, είναι ελάχιστες ή και αμελητέες.

Μάλιστα, το Ανώτατο, πρότεινε να αφεθεί ελεύθερος και αν δεν εμφανιστεί στην δίκη του, τότε να εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης και να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να δικαστεί.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του αφού υπογράψει προσωπική εγγύηση χιλίων ευρώ και να εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία, σύμφωνα πάντα με τον «Φιλελεύθερο», ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με όρο να υπογράψει ένας αξιόχρεος εγγυητής για 1000 ευρώ και να παρουσιάζεται και σε αστυνομικό σταθμό, ωστόσο ο 29χρονος δήλωσε στο δικαστήριο ότι και οι δύο του γονείς απεβίωσαν και δεν μπορεί να βρει κάποιο αξιόχρεο εγγυητή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top