ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δ. Φιλιππίδης: «Λιβελλογραφήματα και συκοφαντίες – Ζητώ να καταθέσω ένορκη δήλωση»

Δ. Φιλιππίδης: «Λιβελλογραφήματα και συκοφαντίες – Ζητώ να καταθέσω ένορκη δήλωση»

Στη συνεργασία της Delfi Partners με τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ) επικεντρώθηκε η κατάθεση του Δημήτρη Φιλιππίδη, πρώην Διευθυντή Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων ΣΚΤ, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, με τον μάρτυρα να χαρακτηρίζει, στο πλαίσιο της κατάθεσής του, ως συκοφαντίες και ψεύδη, δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τον ίδιο.


Ο κ. Φιλιππίδης εργοδοτήθηκε στο Συνεργατισμό τον Ιούνιο 2014 στο γραφείο του τότε Προέδρου Νικόλα Χατζηγιάννη, με υποστηρικτικά καθήκοντα προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπείας και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος 2015, όταν ο Νικόλας Χατζηγιάννης διορίστηκε Γενικός Διευθυντής.

Ακολούθως, το 2016 υπέβαλε αίτηση και διορίστηκε στη θέση του Διευθυντή Διαχείρισης Ακινήτων και Επενδύσεων της Συνεργατικής και τον Ιανουάριο του 2018 μεταφέρθηκε στην Αλταμίρα.

Συμμετέχει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δήμητρα Επενδυτική από το 2014, με απόφαση της Επιτροπείας.

Ο κ. Φιλιππίδης, ρωτήθηκε από τον Πρόεδρο της Ερευνητικής Γιώργο Αρέστη, για την εταιρεία Delfi Partners και τη σχέση του με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ανέφερε πως η εν λόγω εταιρεία ήταν συνεργάτης της Τράπεζας και της Αλταμίρα και παρείχε υπηρεσίες που αφορούσαν διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων και ακινήτων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top