ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: VIDEO με ακροβατικά του Τζιωνή στον Αστυνομικό Σταθμό– Διαφωνία για την ημερομηνία

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: VIDEO με ακροβατικά του Τζιωνή στον Αστυνομικό Σταθμό– Διαφωνία για την ημερομηνία

Βίντεο με τα ακροβατικά που έκανε στο γραφείο όπου ανακρινόταν ο Λοΐζος Τζιωνής, έχει στην κατοχή του ο Λοχίας Σάββας Σιαμούτης, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου την Τρίτη (4/12).

Της Γεωργίας Παππούτα

Συνεχίστηκε την Τρίτη (4/12) η αντεξέταση του πρώτου μάρτυρα, Σάββα Σιαμούτη, από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνη, στην δίκη εντός δίκης που διεξάγεται για την πολύκροτη υπόθεση του διπλού φονικού του Στροβόλου.

Θυμίζουμε ότι η δίκη εντός δίκης, διεξάγεται για εξέταση των επίδικων ζητημάτων στα οποία ήγειρε ένσταση η υπεράσπιση του Λοΐζου Τζιωνή. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 33χρονου, υποστηρίζει ότι οι καταθέσεις που έδωσε ο πελάτης του στις 27/4/2018 στους ανακριτές της υπόθεσης, οι υποδείξεις σκηνών και η παραλαβή τεκμηρίων από την οικία στην οδό Σκιάθου 3 στην Αγλαντζιά, κατά την ίδια ημερομηνία, δεν έγιναν με τη θέληση του πελάτη του, αλλά μετά από ψυχολογική πίεση και υπό το βάρος του στερητικού συνδρόμου από τη διακοπή της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Την Τρίτη (4/12) ο δικηγόρος του Τζιωνή, αναφέρθηκε σε βίντεο που κατέχει ο κ. Σιαμούτης, το οποίο τράβηξε ο ίδιος, με τα ακροβατικά που έκανε ο 33χρονος κρατούμενος, για να δείξει στους ανακριτές πως μπήκε στο σπίτι του άτυχου ζεύγους.

Ο κ. Σιαμούτης ισχυρίστηκε ότι το βίντεο γράφτηκε στις 4/5/2018, όταν ο Τζιωνής τέθηκε υπό κράτηση, με την συγκατάθεση του ιδίου και δεν αποτελεί τεκμήριο. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον διάλογο που είχε με τον 33χρονο πριν να τραβηχτεί το βίντεο.

Ο δικηγόρος του Τζιωνή ισχυρίστηκε ότι το βίντεο τραβήχτηκε στις 27/4, με τον κ. Σιαμούτη να αντιδρά και να απαντά πως είναι στις 4/5 που τραβήχτηκε και μπορεί να παραδώσει το τηλέφωνό του για να το δουν.

Ο μάρτυρας είπε ότι θα μπορούσε να αναφέρει τα γεγονότα από εκείνη την ημέρα, χωρίς να αναφερθεί στο εν λόγω βίντεο, με τον δικηγόρο του 33χρονου να του λέει πως το έκανε για «δημιουργήσει εντυπώσεις». Ο κ. Σιαμούτης απάντησε ότι το ανάφερε όταν δέχθηκε συγκεκριμένη ερώτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Επέβαινε σε μοτοσικλέτα ο στόχος της απόπειρας φόνου - Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04) στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top