ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην αποστολή Αναστασίου για τον αγώνα κυπέλλου δύο διεθνείς νεαροί παίκτες της Ακαδημίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην αποστολή Αναστασίου για τον αγώνα κυπέλλου δύο διεθνείς νεαροί παίκτες της Ακαδημίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Στην αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με τον Ονήσιλο έχουν συμπεριληφθεί ο 16χρονος Χαράλαμπος Χαραλάμπους και ο 15χρονος Λοΐζος Λοΐζου! Πρόκειται για διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους και πρόσφατα έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Καρμιώτισσα. Υπάρχουν βέβαια και αρκετοί άλλοι νεαροί στα τμήματα υποδομής της ομάδας, με σπουδαίο ταλέντο και μεγάλη προοπτική, οι οποίοι παρακολουθούνται στενά.

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ
Ο νεαρός ακραίος επιθετικός είναι 15 ετών (18/07/2003) και αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Είναι μέλος της Ακαδημίας της ομάδα μας εδώ και μια δεκαετία, από την ηλικία των 5 ετών. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Κύπρου U15. Φέτος έχει μετρήσει 13 συμμετοχές, όλες ως βασικός, ενώ έχει πετύχει επτά γκολ. Κατά την περσινή σεζόν είχε 38 συμμετοχές στα πρωταθλήματα U15, U16 και U17 πετυχαίνοντας 35 γκολ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Ο 16χρονος (04/04/2002) Χαραλάμπους αγωνίζεται ως μέσος στην ΟΜΟΝΟΙΑ U19, ενώ στις αρχές τις χρονιάς έπαιξε μερικά παιχνίδια και με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το 2016. Βρίσκεται σταθερά στις κλήσεις της Εθνικής Κύπρου U17. Φέτος έχει καταγράψει 11 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας έξι γκολ. Πέρσι συμμετείχε σε 35 αγώνες στα πρωταθλήματα U16 και U17, σκοράροντας 23 γκολ.

Σημειώνεται πως οι δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σημειώνεται πως στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται επίσης ο 17χρονος, Μαρίνος Τζιωνής, ο 17χρονος, Χρίστιαν Φώτη και ο 19χρονος, Αλέξανδρος Αντωνίου, οι οποίοι είχαν το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα την περσινή σεζόν. Και οι τρεις αγωνίζονται στην ομάδα των U19, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top