LIFESTYLE

Στα λευκά η Αριστοτέλους στο ρεβεγιόν του Alpha – Άφαντη η κοιλίτσα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα λευκά η Αριστοτέλους στο ρεβεγιόν του Alpha – Άφαντη η κοιλίτσα της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επέλεξε για το τηλεοπτικό ρεβεγιόν του Alpha ένα σύνολο που μας θύμισε έντονα το νυφικό που έβαλε στο δείπνο του γάμου της.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα είναι η παρουσιάστρια του εορταστικού ρεβεγιόν του Alpha, με καλεσμένους ηθοποιούς και παρουσιαστές του καναλιού των Λατσιών.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι ανέλαβε η Μελίνα Ασλανίδου, και σύμφωνα με τα stories που ανέβασαν στο Instagram το κέφι κτύπησε κόκκινο.

Η οικοδέποινα επέλεξε να ντυθεί στα λευκά, σε ένα outfit που ταίριαζε εξαιρετικά στο σκηνικό. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απαστράπτουσα στο total λευκό της σύνολο δεν σταματούσε να χαμογελά.

Εντυπωσιαστήκαμε που η κοιλιά της δεν φαινόταν καθόλου, παρόλο που είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έστω κι αν είναι πολύ κομψή τα σημάδια της εγκυμοσύνης είναι τουλάχιστον ευδιάκριτα.

Ωστόσο η φούστα που επέλεξε να φορέσει μας θύμισε με το δεύτερό της νυφικό, το οποίο έβαλε στο δείπνο του γάμου της.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top