ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόεδρε, Σάββα, ΓΙΑΤΙ πήγαν τα παιδιά στην Ταϊλάνδη (ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ)

Πρόεδρε, Σάββα, ΓΙΑΤΙ πήγαν τα παιδιά στην Ταϊλάνδη (ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ)

Με αφορμή τη χτεσινή «θριαμβευτική» νίκη με 17-0 της εθνικής Κ-15, επί της αντίστοιχης των Μαλδίβων Νήσων, μια σημαντική μερίδα της κοινής γνώμης, ασχολήθηκε λίγο παραπάνω με τη… χρησιμότητα της συμμετοχής στο τουρνουά της Ταϊλάνδης. 

Επειδή τα γραπτά μένουν, εδώ στη σελίδα μας, είχαμε θέσει ερωτήματα πριν μερικές μέρες, γιατί αποφάσισαν να «στείλουν» τα παιδιά στο συγκεκριμένο τουρνουά. 

Διαβάστε τι γράψαμε (ΕΔΩ) και (ΕΔΩ), πριν φύγει η αποστολή της ομάδας του Αντριέν Χατζηαλεξάντρου για το μακρινό ταξίδι.

Ακόμα και σήμερα ρωτάμε τον Σάββα Κωνσταντίνου, τεχνικό διευθυντή της ΚΟΠ, να μας εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισαν να λάβουν τα παιδιά της Κ-15, στο εν λόγω τουρνουά. 

Όμως και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, αν και έχει πολλά τρεχάματα, καλό θα είναι να… κοιτάξει λίγο τι συμβαίνει και πως λειτουργούν τα πράγματα στις μικρές εθνικές ομάδες. 

*Συμφωνούμε και με απόψεις που εξέφρασαν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι. Που διερωτούνται αν στα παιδιά των μικρών εθνικών, μαθαίνουν μερικοί προπονητές τι σημαίνει fair play. Υπήρχε λόγος να «ρίξουν» τόσα πολλά γκολ χτες στην εστία του παιδιού – γκολκίπερ από τις Μαλδίβες; 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top