ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές ΄19: Κατ’ αρχήν συμφωνία Συμμαχίας - Οικολόγων - Λεβέντ

Ευρωεκλογές ΄19: Κατ’ αρχήν συμφωνία Συμμαχίας - Οικολόγων - Λεβέντ

Η Ανώτατη Σύγκλητος ενέκρινε το πλαίσιο συμφωνίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Την καταρχήν συμφωνία για συνεργασία με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών και τον Τουρκοκύπριο Σενέρ Λεβέντ, ενέκρινε το Σάββατο (15/12) η Πολιτική και Ανώτατη Σύγκλητος του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Συμμαχίας, έχει γίνει συμφωνία και με άλλα οργανωμένα σύνολα, ενώ εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών να συνεχίσει τις επαφές.

Αυτούσιo μέρος της ανακοίνωσης:

«Στο παρόν στάδιο υπάρχει καταρχήν συμφωνία με το Κίνημα Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών και τον Τουρκοκύπριο δημοσιογράφο Σενέρ Λεβέντ αλλά και με άλλα οργανωμένα σύνολα και προσωπικότητες. Η Ανώτατη Σύγκλητος χαιρέτησε την όλη προσπάθεια, προκρίνει την καταρχήν συμφωνία με το Κίνημα Οικολόγων και τον δημοσιογράφο Σενέρ Λεβέντ και εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών να συνεχίσει τις επαφές του ώστε να παρουσιάσουμε ενώπιον των πολιτών μια πρόταση με πολιτικό όραμα, σαφή προσανατολισμό αλλά και με μεγάλες προοπτικές διεκδίκησης έδρας στο Ευρωκοινοβούλιο.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top