ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία – Γλίτωσε με εγκαύματα ο πατέρας– Νεκρό το σκυλάκι τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε οικία – Γλίτωσε με εγκαύματα ο πατέρας– Νεκρό το σκυλάκι τους

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση την Κυριακή 23/12 η ώρα 10:46 το πρωί για πυρκαγιά σε οικία διαστάσεων  στην περιοχή Λαϊκή Λευκοθέα στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.16. 

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές η κουζίνα της οικίας ενώ από τον καπνό και την θερμότητα σοβαρές ζημιές έπαθε εξοπλισμός και επηρεάστηκε ολόκληρη η οικία.

Ο ιδιοκτήτης οποίος βρισκόταν εντός της οικία με τα παιδιά του στην προσπάθεια να κατασβήσει την πυρκαγιά έπαθε εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους πυροσβέστες μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου και μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Από τους καπνούς ένα κατοικίδιο (σκυλάκι) βρέθηκε νεκρό εντός της οικίας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 γραμμές αυλού τυλιχτήρα και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ακτινοβολία θερμότητας της θερμάστρας πετρελαίου σε δοχείο το οποίο περιείχε πετρέλαιο και αφέθηκε πλησίον της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top