ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 23χρονη για κλοπή – Εκατοντάδες ευρώ η λεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 23χρονη για κλοπή – Εκατοντάδες ευρώ η λεία

Στη σύλληψη 23χρονης προχώρησαν την Κυριακή 23/12 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής περιουσίας από κατάστημα στην επαρχία Λεμεσού.

Η υπόθεση κλοπής καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 13 Δεκεμβρίου, 2018, γύρω στις 15:00 μετά το μεσημέρι, η 23χρονη πήρε από το εν λόγω κατάστημα, δύο κουζινο-μηχανές, μεταφέροντας τις με καροτσάκι στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, εξωτερικά του υποστατικού.

Η ύποπτη αναχώρησε στη συνέχεια με το αυτοκίνητο της, χωρίς να πληρώσει για τις δύο κουζινο-μηχανές, η αξία των οποίων είναι 499,98 ευρώ.

Εναντίον της 23χρονης εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτή συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top