ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει τα αίτια του… «μαύρου» Δεκέμβρη ο Ιραόλα – Ο Γενάρης της αντεπίθεσης και οι κομβικές κινήσεις

Ψάχνει τα αίτια του… «μαύρου» Δεκέμβρη ο Ιραόλα – Ο Γενάρης της αντεπίθεσης και οι κομβικές κινήσεις

Με το χειρότερο τρόπο κλείνει μία άκρως επιτυχημένη χρονιά για την ΑΕΚ, η οποία τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το Κύπελλο για δεύτερη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από το 2004, ενώ προκρίθηκε και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, επίσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της!

Κι όμως, το 2018 κλείνει με έναν τρόπο που δεν περίμενε ούτε ο πιο… απαισιόδοξος οπαδός της Λαρνακιώτικης ομάδας, αφού σε τέσσερις αγώνες περωταθλήματος το Δεκέμβριο, πήρε μόλις ΕΝΑΝ βαθμό, μετρώντας τρεις ήττες και μία ισοπαλία (ενώ διασύρθηκε και στο ματς του Γιουρόπα απέναντι στη Λεβερκούζεν), με αποτέλεσμα να πέσει στην 6η θέση και να απομακρυνθεί αρκετά από την κορυφή.

Βέβαια, έχει και δύο ματς λιγότερα απέναντι σε Πάφο και Απόλλωνα, που αν τα κερδίσει στις αρχές Ιανουαρίου, τότε θα… καλύψει κάπως τη χασούρα, όμως τη δεδομένη στιγμή, αυτό που απασχολεί έντονα τον Ιραόλα, είναι τα αίτια που οδήγησαν την ομάδα του σε αυτό το αρνητικό σερί, την αγωνιστική καθίζηση.

Σίγουρα, η κούραση από τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ έπαιξε σημαντικό ρόλο, όμως υπάρχουν και άλλα αίτια, όπως για παράδειγμα το ντεφορμάρισμα παικτών-«κλειδιά» στην απόδοση της ΑΕΚ (πχ. Τολεμές, Ακοράν, Λαρένα, Τέτε), αλλά και η… «αφλογιστία» των Τρισκόφσκι και Γιάννου.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον Ιραόλα, είναι και η ελάχιστη βοήθεια που πήρε σε αρκετά ματς από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, γι΄ αυτό και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ σημαντική, αφού στόχος είναι η απόκτηση ποιοτικών παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, αυξάνοντας παράλληλα τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού στον καταρτισμό των αγωνιστικών του πλάνων…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top