LIFESTYLE

Οι καυγάδες της κυπριακής tv για το 2018 – «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος! Να υπάρχει κι ένα όριο...» – VIDEO

Οι καυγάδες της κυπριακής tv για το 2018 – «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος! Να υπάρχει κι ένα όριο...» – VIDEO

Ας θυμηθούμε τι έγινε όταν η Ευριπίδου διαφώνησε με την Τζώρτζια και πώς αντέδρασε η Αριστοτέλους όταν η Βαρβάρα είπε στην Λαμπροπούλου ότι ως ηθοποιός κατέχει θέση δημοσιογράφου. Και μάθετε πόσες φορές τσακώνεται η Καραντώνη με τον Τσιολή.

Φεύγει σιγά – σιγά το 2018 κι εμείς με το χιούμορ που μας διακατέχει κάνουμε μια αναδρομή στους καυγάδες της κυπριακής tv, που μας αποτυπώθηκαν στη μνήμη.

Αν δίναμε βραβεία, αυτό θα δινόταν απλόχερα στην εκπομπή «Όλα Καλά» για τον on air καυγά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και της Τζώρτζιας Παναγή.

Αιτία η διαφωνία τους σχετικά με το φιλί στο στόμα που έδωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην κόρη του.  Η αντιπαράθεση τους έντονη, αφού η Τζώρτζια και η Ευριπίδου έθεσαν επί τάπητος τις προσωπικές τους απόψεις.

Η Τζώρτζια που είναι αντίθετη στο να φιλούν στο στόμα οι γονείς τα παιδιά τους, τόνισε: «Αν το πάρεις έτσι Χριστιάνα μου, μπορείς να κάνεις κι άλλα πράγματα με το παιδί σου και είναι από αγάπη μητρική, πατρική... Ρε παιδιά, τι λέμε τώρα; Δεν ειναι ωραία εικόνα!».

Τότε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου της είπε: «Μη λέμε μεγάλα πράγματα, γιατί τώρα το παρακάναμε... Το προχωρήσαμε πάρα πολύ και είναι πολύ άδικο».

Η Τζώρτζια διαφώνησε και η Ευριπίδου ανεβάζοντας τους τόνους την ρώτησε on air: «Τι εννοείς να κάνεις περισσότερα πράγματα;».

Η Τζώρτζια είπε ότι δεν εννοούσε σεξουαλικό περιεχόμενο. Η Ευριπίδου ανταπάντησε: «Έχεις περάσει την γραμμή». Η Τζώρτζια εν συνεχεία, χωρίς να κρύβει τον θυμό της, αποκρίθηκε εκ νέου: « Δεν ξέρεις αν έχω περάσει την γραμμή γιατί ξέρω πολύ καλά να τοποθετούμαι και μάλιστα τηλεοπτικά».

Και συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση η Τζώρτζια: «Σε παρακαλώ τώρα! Έλεος. Έχει αρχίσει από πριν αυτό το πράγμα. Ότι έχω περάσει την γραμμή, ότι είμαι άτοπη... Να υπάρχει κι ένα όριο...».

Στην αντίπερα όχθη η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν ήξερε πώς να αντιδράσει και γελούσε όταν οι συνεργάτες της αντάλλαξαν on air τα πυρά τους.

Η Βαρβάρα Ζαχαρίου on air είπε στην Ιωάννα Λαμπροπούλου ότι δεν έχει πτυχίο δημοσιογραφίας, αλλά κατέχει την θέση εργασίας κάποιου δημοσιογράφου.

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της και η Βαρβάρα Ζαχαρίου φρόντισε να επιμένει στην άποψή της, με τον Χάρη Παπαθεοχάρους να βάζει λάδι στην φωτιά, μιλώντας για τους ηθοποιούς που έχουν τις εκπομπές τους στην τηλεόραση. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μη γνωρίζοντας τι να κάνει άρχισε να γελά. 

Η Άντρη Καραντώνη δεν δίστασε να μιλήσει για τους καβγάδες της με τον Κωνσταντίνο Τσιολή on camera όταν βρέθηκαν στην εκπομπή 'Όλα Για Σένα' και με τον αυθορμητισμό που τους διακατέχει μίλησαν για την σχέση τους. 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του 'Breakfast Show' μίλησαν για την σχέση τους, την καθημερινή, η οποία ξεκινά κάθε μέρα, από τις 5:30 το πρωί. 

Όπως είπε η Άντρη Καραντώνη έχουν μια πολύ δυνατή χημεία, μια αληθινή σχέση που αναπτύχθηκε μέσα από την συχνότητα του Super, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σπάζει ο ένας τα νεύρα του άλλου. 

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής 'Παραδοσιακή Βραδιά' σχολίασε: 'Μετά από 5- καβγάδες... σέβεται το'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top