ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ΛΟΓΟ ο χώρος που θα τους περιμένει ο «Big Sofo» – Τι θα περιμένει να ΕΧΟΥΝ μαζί τους

Έχει ΛΟΓΟ ο χώρος που θα τους περιμένει ο «Big Sofo» – Τι θα περιμένει να ΕΧΟΥΝ μαζί τους

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, Ανδρέας Σοφοκλέους, όπως σας ενημερώσαμε προ βδομάδας, έχει προσκαλέσει οικονομικά επιφανείς φίλους της ομάδας σε μία συνάντηση.

Διαβάστε: 

Ηλεκτρονικό ΓΡΑΜΜΑ του «Σόφο» για… οικονομική ΕΝΕΣΗ – Τι προγραμματίζει

Όπως έχουμε πληροφορηθεί η συνάντηση αυτή έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (28-12-2018), στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου.

Η λογική του χώρου της συνάντησης, είναι για να παρουσιαστεί μία εικόνα από τη διοίκηση της ΑΕΛ ότι έχει αναβαθμιστεί αρκετά ο χώρος προπονήσεων της Λεμεσιανής ομάδας.  Όλες οι εγκαταστάσεις για μία ομάδα να έχει όλες τις ανέσεις της και να μπορεί να προπονείται όπως πρέπει μία επαγγελματική ομάδα είναι εδώ και καιρό στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου Σταδίου, όπου χρησιμοποιεί για χρόνια η ΑΕΛ.

Έτσι, δεν αποκλείεται ο Ανδρέας Σοφοκλέους να κάνει και μία ξενάγηση στον όλο χώρο του προπονητικού κέντρου στους ΑΕΛίστες εξωδιοικητικούς παράγοντες που θα αποδεκτούν την πρόσκληση του για τη συνάντηση.

Έπειτα, το πιο βασικό θέμα της συνάντησης, έχει να κάνει με το ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα περιμένει από αυτούς που θα παρευρεθούν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ αύριο η ώρα 18:00, όπως βάλουν το χέρι στην τσέπη ή να έχουν μαζί τους το μπλοκάκι επιταγών τους για να συνδράμουν οικονομικά στη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο.

Η ΑΕΛ είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι στον β΄ γύρο του κυπέλλου Κύπρου, είναι μέσα στους στόχους της και για να μπορέσει να εκπληρώσει αυτούς, θα πρέπει να γίνει η σημαντική ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και να κυλούν όλα ομαλά οικονομικά στο γαλαζοκίτρινο αποδυτήριο μέχρι και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.  Έτσι, ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα αναμένει σημαντική οικονομική στήριξη από τους «αιμοδότες» που πρόσφεραν αρκετά στα προηγούμενα χρόνια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top