LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αγγελίδης:  Ένα χρόνο μετά το τροχαίο συνάντησε τον γιο του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κωνσταντίνος Αγγελίδης:  Ένα χρόνο μετά το τροχαίο συνάντησε τον γιο του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο είδε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης τον γιο του, Αλέξανδρο και οι εικόνες αγγίζουν ακόμα και την πιο σκληρή καρδιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής στις 24 Δεκεμβρίου του 2017 είχε ένα τροχαίο ατύχημα με την μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο οποίο είχε ένα σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά με τον θάνατο και κατάφερε να τον νικήσει.

Δυστυχώς δεν περπατά, ούτε και μιλά ακόμα, αλλά επικοινωνεί με τα μάτια.

Στην εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου, μίλησε η σύζυγος του Κωνσταντίνου ΑγγελίδηΕβελίνα.

Σήμερα, ο ίδιος αναρρώνει σε κέντρο αποκατάστασης και συνάντησε για πρώτη φορά τον λατρεμένο του γιο μετά από ένα ολόκληρο χρόνο.

 

«Ένας χρόνος έχει περάσει και κάναμε τώρα την συνάντηση, 26 Δεκεμβρίου. Μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος που είχα αυτό το διάστημα. Πως θα το πάρει ο Αλέξανδρος, αλλά όλα πήγαν ευτυχώς τέλεια. Όλο αυτό το χρόνο μίλαγα στον Αλέξανδρο, του έδειχνα βιντεάκια. Έλεγα στην εικόνα αυτή θα καταρρεύσω. Ο μικρός ήταν πολύ χαρούμενος. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να μιλήσει ακόμα, αντιδράει με τα μάτια. Όταν είδε τον μικρό να βγαίνει από τον ανσασέρ χαμογέλασε, διάπλατα, δε θα ξεχάσω αυτή την εικόνα του προσώπου του. Έτρεξε ο Αλέξανδρος πάνω του, τον αγκάλιασε, τον φίλαγε, προσπαθούσε ο Αλέξανδρος να τον χαϊδέψει. Για ένα λεπτό κοιταζόντουσαν στα μάτια και είναι εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο video που ακολουθεί:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top