ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ανήλικοι να καούν ζωντανοί – Εντάλματα σύλληψης για τους γονείς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κινδύνεψαν ανήλικοι να καούν ζωντανοί – Εντάλματα σύλληψης για τους γονείς

Δυο ανήλικα παιδιά κινδύνεψαν από φωτιά, σε οικία στη Λεμεσό.

Η επέμβαση γειτόνων και περαστικών έσωσε δυο ανήλικα παιδιά, όταν το απόγευμα της Δευτέρας 07/01 ξέσπασε φωτιά στην ισόγειο κατοικία τους, που βρίσκεται στην οδό Τροόδους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο παιδιά βρίσκονταν μόνα στο σπίτι και συγκεκριμένα, η 12χρονη κόρη της οικογένειας κοιμόταν, ενώ ο τρίχρονος αδελφός της βρισκόταν στο σαλόνι, από όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Γειτόνισσα, που αντιλήφθηκε τη  φωτιά, κάλεσε διερχόμενο οδηγό να βοηθήσει και τα παιδιά απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στη σκηνή κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έσβησαν τη φωτιά στην οικία, που ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, η φωτιά να ξεκίνησε ενώ το 3χρονο αγοράκι έπαιζε με αναπτήρα.

Της υπόθεσης αναμένεται να επιληφθεί το Γραφείο Ευημερίας, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης των δυο γονιών, Συριακής και Πολωνικής καταγωγής.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top