ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ: Έκλαιγε η μάνα – Ήθελε να πάει στα παιδιά ο πατέρας - Στο δικαστήριο οι γονείς των ανηλίκων

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ: Έκλαιγε η μάνα – Ήθελε να πάει στα παιδιά ο πατέρας - Στο δικαστήριο οι γονείς των ανηλίκων

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης (8/1) οι γονείς των δύο παιδιών, που από απροσεξία προκάλεσαν φωτιά στο σπίτι τους, ενώ ήταν μόνα τους σε αυτό.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 12 και 3 ετών, αντίστοιχα, εισήλθε στην αίθουσα του δικαστηρίου, με δάκρυα στα μάτια, ενώ δεν σταμάτησε να κλαίει καθ’ όλη τη διάρκεια της  διαδικασίας.

Ο σύζυγός της από την άλλη, ρώτησε πριν ξεκινήσει η διαδικασία, αν θα παρέμεναν υπό κράτηση, αφού τα παιδιά τους είναι στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας κατάγεται από την Συρία, ενώ η μητέρα από την Πολωνία.

Οι δύο αλλοδαποί ζήτησαν χρόνο για να βρουν δικηγόρο. Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, υπογράφοντας εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ και να παρουσιάζονται δύο φορές την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό μέχρι να παρουσιαστούν εκ νέου στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο παιδιά βρίσκονταν μόνα στο σπίτι και συγκεκριμένα η 12χρονη κόρη της οικογένειας κοιμόταν, ενώ ο τρίχρονος αδελφός της βρισκόταν στο σαλόνι, απ΄ όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά. 

Γειτόνισσα, που αντιλήφθηκε τη  φωτιά, κάλεσε διερχόμενο οδηγό να βοηθήσει και τα παιδιά απομακρύνθηκαν έγκαιρα και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Στη σκηνή κλήθηκαν δυο Πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας έσβησαν τη φωτιά στην οικία, που ωστόσο καταστράφηκε ολοσχερώς. 

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, η φωτιά να ξεκίνησε ενώ το 3χρονο αγοράκι έπαιζε με αναπτήρα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top