LIFESTYLE

Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της Αλεξίας Αναστασίου στο Survivor – VIDEO

Όλη η αλήθεια για την συμμετοχή της Αλεξίας Αναστασίου στο Survivor – VIDEO

Οι φήμες θέλουν την Αλεξία Αναστασίου να είναι ένα από τα πρόσωπα της κυπριακής showbiz που θα βλέπαμε στο Survivor 3. Ποια είναι η αλήθεια όμως λίγες μόνο βδομάδες πριν την πρεμιέρα του reality επιβίωσης; 

Η Αλεξία Αναστασίου την Πέμπτη, 10/1, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ 'Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα' και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθή για το Survivor και αν ετοιμάζει τις βαλίτσες της για τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο η Κύπρια δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα λακωνική σχετικά με το Survivor και αρκέστηκε να δηλώσει ότι είναι κάτι που την ενδιαφέρει. 'Το μόνο που μπορώ να σας επιβεβαιώσω είναι ότι θα μου άρεσε να πάω...'. 

Σχετικό άρθρο: Η Αλεξία Αναστασίου απαντά στο ThemaOnline αν τελικά ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor 3

Πάντως στις αρχές Δεκεμβρίου, το ThemaOnline είχε επικοινωνήσει με την Αλεξία Αναστασίου και μας μίλησε για το Survivor 3 με χαρά και πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Μάλιστα τότε δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια του καναλιού του Αρχαγγέλου ότι ανέμενε την απάντηση από την Ελλάδα μέσα Δεκεμβρίου και τότε θα γνωρίζει τι μέλει γενέσθαι σχετικά με την συμμετοχή της στο Survivor 3.

Ένα μήνα μετά η Αλεξία Αναστασίου κρατά μικρό καλάθι στις δηλώσεις της. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top