ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Άμπου Ντάμπι και Κάιρο ο Λακκοτρύπης – Συνέδρια για την ενέργεια

Σε Άμπου Ντάμπι και Κάιρο ο Λακκοτρύπης – Συνέδρια για την ενέργεια

Ο Υπουργός Ενέργειας μεταβαίνει σε Άμπου Ντάμπι και Κάιρο για να συμμετάσχει σε συνέδρια υψηλού επιπέδου με θέμα την ενέργεια.

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης αναχωρεί το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 για το Άμπου Ντάμπι, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 9ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (IRENA), που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 11 και 13 Ιανουαρίου.

Επιπλέον, θα λάβει μέρος το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου στο Global Energy Forum της δεξαμενής σκέψης Atlantic Council, στο περιθώριο του οποίου προγραμματίζεται να έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, αρμόδιο για Ενεργειακούς Πόρους κ. Francis R. Fannon.

Στις 13 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, ο κ. Υπουργός θα μεταβεί στο Κάιρο για την 1η Υπουργική Συνάντηση του East Med Gas Forum, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

Η Υπουργική Συνάντηση στο Κάιρο αποτελεί πρωτοβουλία της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου για ίδρυση του East Mediterranean Gas Forum, με σκοπό την περιφερειακή, τεχνική και εμπορική, συνεργασία μεταξύ παραγωγών, αγοραστών και διαμετακομιστικών χωρών του φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Κύπρος θα είναι, δε, εκ των ιδρυτικών μελών του Forum, η δράση του οποίου αναμένεται να είναι ενισχυτική και της Μόνιμης Γραμματείας Τριμερών Συνεργασιών που θα φιλοξενείται στο νησί μας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top