ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Nέες λιμουζίνες αξίας €700.000 αγοράζει το κράτος – €1,3 εκατ. και για διπλοκάμπινα

Nέες λιμουζίνες αξίας €700.000 αγοράζει το κράτος – €1,3 εκατ. και για διπλοκάμπινα

Το Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε την αποδέσμευση €3,5 εκατ. από τη Βουλή και σε αυτά τα χρήματα συγκαταλέγεται και η αγορά 20 νέων λιμουζινών, αξίας €700.000.

Στην αγορά 20 νέων λιμουζινών, αξίας €700.000, προτίθεται να προχωρήσει το κράτος εντός του 2019, με το Υπουργείο Οικονομικών να ζητά την αποδέσμευση ποσού 3,5 εκατ. ευρώ από τη Βουλή το οποίο θα χρησιμοποιηθεί κατά την τριετία 2019-2021.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», οι νέες λιμουζίνες πρόκειται να αντικαταστήσουν τα υφιστάμενα οχήματα κρατικών αξιωματούχων τα οποία κρίθηκαν ακατάλληλα λόγω μεγάλης ηλικίας και έχουν υψηλό κόστος συντήρησης αλλά και μεγάλη κατανάλωση σε καύσιμα, ενώ παράλληλα είναι και ρυπογόνα.

Κάτι που έγινε και το 2016 και αφορούσε την αντικατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων υπουργών, ανεξάρτητων αξιωματούχων και πρώην Προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Για το 2019 οι 20 νέες λιμουζίνες θα αντικαταστήσουν τα οχήματα που χρησιμοποιούν επίτροποι, γενικοί διευθυντές υπουργείων αλλά και οι υφυπουργοί.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top