LIFESTYLE

Ο πρώην της Βίσση καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του – Εξαγριώθηκε με την καλλονή ο επιχειρηματίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο πρώην της Βίσση καταγγέλθηκε για σεξουαλική κακοποίηση της συντρόφου του – Εξαγριώθηκε με την καλλονή ο επιχειρηματίας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν το εκρηκτικό μοντέλο ζήτησε από τον επιχειρηματία να διακόψουν την σχέση τους, αυτός σύμφωνα με την ξανθιά καλλονή εξαγριωθηκε και  της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το γνωστό μοντέλο, Ρία Αντωνίου, κατήγγειλε τον βιασμό της το απόγευμα της Κυριακής (13/01) στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, διενεργείται αυτεπάγγελτα έρευνα, ενώ εκδόθηκε υπηρεσιακό σημείωμα με το οποίο η ξανθιά καλλονή οδηγήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, όπου υποβλήθηκε σε εξέταση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο ιατροδικαστής φέρεται ότι εντόπισε ανατριχιαστικά ευρήματα και ενδείξεις βιασμού, όμως χρειάζονται περαιτέρω εργαστηριακές έρευνες προκειμένου να υπάρξει ολοκληρωμένο συμπέρασμα.

Όπως κατήγγειλε η Ρία Αντωνίου, ο επιχειρηματίας που φέρεται να τη βίασε, είναι ο Χρήστος Ψωμόπουλος

Η ίδια κατόπιν σε κακή ψυχολογική σε σωματική κατάσταση κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της. 

Στο παρελθόν, μάλιστα ο Χρήστος Ψωμόπουλος έχει κάνει σχέσεις με γυναίκες από τον χώρο της σοουμπιζ που έχουν σχολιαστεί πολύ έντονα. Μετά την Αννα Βίσση, ο επιχειρηματίας συνδεόταν για αρκετά μεγάλο διάστημα με την Τζούλια Αλεξανδράτου.


Όπως κατήγγειλε το εκρηκτικό μοντέλο, το βραδύ του Σαββάτου,12/1, ο Χρήστος Ψωμόπουλος φέρεται ότι εξαγριώθηκε από την εμμονή της στην απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι!

Όμως εκείνη αντιστάθηκε σθεναρά στις προθέσεις τον πρώην συντρόφου της, με αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να ηρεμήσει και να αποφασίσουν να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό». Όμως το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ η κουβέντα είχε φουντώσει και η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην αρχική απόφασή της περί χωρισμού, ο επιχειρηματίας εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία τον γνωστού μοντέλου, δεν κατάφερε να του αντισταθεί όταν την έριξε στο κρεβάτι και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Όπως κατέθεσε η Ρία Αντωνίου, αμέσως μετά ο Χρήστος Ψωμόπουλος ντύθηκε και έφυγε από το δωμάτιο. Η ίδια αποχώρησε από το ξενοδοχείο σε κακή σωματική και ψυχολογική κατάσταση, και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε την οδυνηρή περιπέτειά της. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως βιαστή, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top