LIFESTYLE

Πασίγνωστος Κύπριος ο κολλητός του Στέφανου Τσιτσιπά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πασίγνωστος Κύπριος ο κολλητός του Στέφανου Τσιτσιπά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τους δύο άντρες ενώνουν πάρα πολλά. Παρά την διαφορά ηλικίας τους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τον αποκαλεί «κολλητό» του.

Ο κολλητός του Στέφανου Τσιτσιπά δεν είναι άλλος από τον δικό μας, τον Μάρκο Παγδατή, ο οποίος το 2006 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Αυστραλιανού Open. Ομως εκεί βρήκε τον Ρότζερ Φέντερερ και γνώρισε την ήττα.

Ο Μάρκος Παγδατής μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία του φίλου του Στέφανου και περιμένει πως θα πάει μέχρι τον τελικό του Αυστραλιανού Open.

Ο Κύπριος τενίστας μίλησε στο gazzetta.gr για τον Στέφανο Τσιτσιπά και την πορεία του στο Αυστραλιανό Open κι αν μη τι άλλο η άποψή του ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον τελικό έχει άλλη βαρύτητα. Μην ξεχνάμε πως ο Παγδατής έφτασε μέχρι και το νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης και όπως γράψαμε έφτασε στον τελικό του Αυστραλιανού Open το 2006.

Μάλιστα τον περασμένο Νοέμβριο, ο Τσιτσιπάς κατέβηκε στην Κύπρο και πέρασε χαλαρές στιγμές με τον Παγδατή στην Λεμεσό επιδιδόμενοι σε θαλάσσια sport.  

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Τόσο για τον Στέφανο όσο και για τον πατέρα τον Απόστολο», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο Μάρκος Παγδατής για να προσθέσει

«Του εύχομαι τα καλύτερα γιατί του αξίζουν».

Ομως πόσο μπορεί να προχωρήσει ο Τσιτσιπάς; Μπορεί να περάσει τον Μπαουτίστα Αγκούτ; Κι αν τι θα κάνει με τον Ναδάλ στα ημιτελικά;

«Ειλικρινά το πιστεύω και δε το λέω επειδή είναι φίλος μου. Ο Στέφανος μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους σ' αυτό το τουρνουά», μας τόνισε ο Μάρκος Παγδατής...

Στις 14 Νοεμβρίου σε συνέντευξή του ο Τσιτσιπάς δήλωσε ότι ο Μάρκος Παγδατής είναι συνεχώς δίπλα του, του δίνει συμβουλές και τον βοηθά αρκετά.

Μιλώντας για την πορεία του Μάρκου Παγδατή στο Αυστραλιανό Όπεν είπε ο Έλληνας πρωταθλητής: «Ήταν σαν μια ‘καταιγίδα’ στην Ελλάδα. Δεν θυμάμαι ακριβώς τον 4ο γύρο ή τα προκριματικά. Όμως θυμάμαι τον τελικό. Όλοι τον έβλεπαν. Μα όλοι. ‘Ηταν η δική μου αρχή. Κάπου εκείνη την ηλικία άρχισα να παίζω τένις. Ο Παγδατής με έκανε να αγαπήσω περισσότερο το άθλημα του τένις. Να έχω πίστη και μια μέρα να κάνω ο,τι έκανε και ο ίδιος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top