ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ Ο ΤΖΙΩΝΗΣ -Πώς ήταν στο σπίτι του στυγερού φόνου - ‘Έτοιμος να εκραγεί’ ο αδελφός του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ Ο ΤΖΙΩΝΗΣ -Πώς ήταν στο σπίτι του στυγερού φόνου - ‘Έτοιμος να εκραγεί’ ο αδελφός του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να διαταράξει τον Λοΐζο Τζιωνή κατά την άφιξη, αλλά και την αποχώρηση του στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Μετά από αίτημα του συνηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή για αυτοψία στο σπίτι, την Τετάρτη (23/01), οι τέσσερις κατηγορούμενοι, η σύνθεση του Κακουργιοδικείου, η Κατηγορούσα Αρχή και οι δικηγόροι, μετέβησαν με ισχυρή Αστυνομική Δύναμη στην Οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, λίγο μετά τις 11:00. 

Ο Λοΐζος Τζιωνης φρεσκοκουρεμένος και περιποιημένος, έδειχνε εντελώς ατάραχος, ενώ κοίταζε γύρω του και όσους παρευρίσκονταν στο σημείο. Σε εντελώς αντίθετη κατάσταση βρισκόταν ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, επίσης κατηγορουμενος της υπόθεσης. 

Ο Λευτέρης πριν ακόμη μεταβούν στο σπίτι φανέρωσε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι θα ήταν αναγκασμένος να μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ υπήρξε και ένταση στο δικαστήριο με τον ίδιο εκφράζει την άρνησή του για την μετάβασή του στην σκηνή.

Μετά από αίτημα των συνηγόρων του Λευτέρη Σολωμού και της Σάρας Σιαμς, οι δύο τους παρέμειναν σε περιπολικά έξω από την οικία. 

Ο Λευτέρης έδειχνε αρκετά ταραγμένος και συνεχώς προσπαθούσε να έχει οπτική επαφή με το σπίτι, έτσι ώστε να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Η Σάρα δεν σήκωσε ούτε λεπτό το κεφάλι της, έχοντας την συνήθη στάση που έχει και στο δικαστήριο με το βλέμμα στο πάτωμα.  

Στις υποδείξεις σκηνών εντός της οικίας, παρευρέθηκαν μόνο οι κατηγορούμενοι Λοΐζος Τζιωνής και Μάριος Χατζηξενοφώντος. 

Γ.Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top