LIKE ONLINE

Τρομακτικό ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα – Μωρό έπεσε με την περπατούσα - VIDEO

Τρομακτικό ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα – Μωρό έπεσε με την περπατούσα - VIDEO

Ένα μωρό μόλις 9 μηνών, έπεσε από την κορυφή μιας κυλιόμενης σκάλας, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι εκεί μόνο του μέσα στην περπατούρα.

Ευτυχώς, ένας περαστικός στρατιώτης έπιασε το μωρό στα μισά της σκάλας σώζωντάς το από σοβαρό ατύχημα. Ο 22χρονος στρατιώτης, που ήταν σε διακοπές στην πατρίδα του, είδε το παιδί να πέφτει ενώ ο ίδιος ανέβαινε τις σκάλες. Αμέσως πήδηξε και πήγε προς τις άλλες σκάλες και έσωσε το μωρό.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να σώσω το μωρό, γι’ αυτό και έτρεξα και το έπιασα από τις σκάλες» δήλωσε ο Γουάνγκ στον κεντρικό τηλεοπτικό σταθμό της Κίνας.

Αμέσως μετά, παρέδωσε το μωρό σε μια γυναίκα που βγήκε από το εστιατόριο. Η μητέρα του μωρού, Λίου Ξιαογιανγκ, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως ήταν ευγνώμων στον Γουάνγκ για όσα έκανε. «Είναι ένας πολύ καλός νέος άνδρας. Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Το ατύχημα έλαβε χώρα σε εμπορικό κέντρο στο Γούξι στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα Beijing Daily.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα κιναζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει το μωρό να προχωρά μόνο τους μέσα στην περπατούρα και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς τις κυλιόμενες σκάλες προτού τις... κατέβει.

Παραμένει ασαφές πού ήταν οι γονείς ή τα άτομα που το φρόντιζαν.

Πιστεύεται πάντως, πως το μωρό δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top