ΠΑΡΑ-THEMA

‘O 59χρονος αδερφός μου κάνει διακοπές στην Κύπρο «πίνοντας το αίμα» του ηλικιωμένου πατέρα μας’

‘O 59χρονος αδερφός μου κάνει διακοπές στην Κύπρο «πίνοντας το αίμα» του ηλικιωμένου πατέρα μας’

59χρονος Βρετανός εκμεταλλεύεται οικονομικά τον συνταξιούχο πατέρα του, ζώντας από τη σύνταξη του και κάνοντας διακοπές στην Κύπρο με τα δικά του λεφτά, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο αδερφός του. 

 

Αυτό τουλάχιστον μεταφέρει η «TheSun» σε στήλη όπου αναγνώστες της μπορούν να αποστείλουν θέματα που τους απασχολούν, παίρνοντας απάντηση από την Deidre Sanders, η οποία μέσω της στήλης της έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα αρκετές χιλιάδες άτομα.

Όπως λοιπόν αναφέρει η στήλη, 61χρονος αναφέρει τη δική του ιστορία, η οποία αφορά τον 59χρονο αδελφό του και τον συνταξιούχο πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο 61χρονος, ο 59χρονος αδελφός του εκμεταλλεύεται οικονομικά τον συνταξιούχο πατέρα του, ενώ παράλληλα διαμένει στο πατρικό του χωρίς να συνεισφέρει οικονομικά, κάτι που πράττει τα τελευταία έξι χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον 61χρονο, αν και ο αδελφός του έχει αγοράσει σπίτι στην Κύπρο, δεν φεύγει από το πατρικό του επειδή ισχυρίζεται πως δεν έχει τα χρήματα για να πληρώνει ενοίκιο για κατοικία στην Βρετανία.

«Ο πατέρας μου ζει από την σύνταξη του και συνεχώς ανησυχεί για τα χρήματα», αναφέρει ο 61χρονος στην επιστολή του, συμπληρώνοντας πως όταν η 80χρονη μητέρα του απεβίωσε πριν έξι μήνες πλήρωσε ο ίδιος για τα έξοδα της κηδείας ώστε να κρατήσει ο πατέρας του τις οικονομίες του, ωστόσο, σήμερα εύχεται να μην το είχε πράξει.

«Ο αδερφός μου κέρδισε πρόσφατα κάποια χρήματα και έφυγε για διακοπές στην Κύπρο χωρίς να δώσει στον πατέρα μας ούτε και μια δεκάρα. Μάλιστα, κάθε φορά που προσπαθώ να μιλήσω στον αδερφό μου για το θέμα, θυμώνει. Έχει τα χρήματα για να πληρώνει το εισιτήριο διαρκείας ποδοσφαιρικής ομάδας, για να συντηρεί το αυτοκίνητο του, να κάνει διακοπές τρείς φορές το χρόνο και να αγοράζει φάρμακα, νόμιμα και μη», συμπληρώνει ο 61χρονος, αναφέροντας παράλληλα πως η οικογένεια του είναι αηδιασμένη για τη συμπεριφορά του 59χρονου αδερφού του καθώς αισθάνεται πως εκφοβίζει τον ηλικιωμένο πατέρα τους.

Η Deidre Sanders στην απάντηση της για το όλο ζήτημα αναφέρει μεταξύ άλλων όπως ο 61χρονος προχωρήσει με την οργάνωση μιας συζήτησης όπου όλη η οικογένεια θα παρευρεθεί και θα συζητήσει σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρα του μετά που έμεινε χήρος, συμπληρώνοντας πως μιας και ο αδερφός του ζει με τον πατέρα του θα πρέπει να επιμείνουν να συνεισφέρει οικονομικά, κάτι που θα του είναι δύσκολο να αρνηθεί μπροστά από όλη την οικογένεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top