ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τορναρίτης: «Έκανε λάθος, κάτι άλλο ήθελε να γράψει η Ελένη»– Ελ. Σταύρου: «Mα σοβαρομιλούμε τωρά;»

Τορναρίτης: «Έκανε λάθος, κάτι άλλο ήθελε να γράψει η Ελένη»– Ελ. Σταύρου: «Mα σοβαρομιλούμε τωρά;»

Σε έντονο ύφος μίλησε η βουλευτής του ΔΗΣΥ όταν κλήθηκε δημόσια να εξηγήσει για την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά το μνημόσυνο του Γεώργιου Γρίβα, που ξεσήκωσε αντιδράσεις.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς την Τρίτη (29/1) ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, με ειδική ευθύνη τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του κόμματος, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει και αυτός την ανάρτηση της βουλευτού του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ελένης Σταύρου.

Ο κ. Τορναρίτης, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την βουλευτή του κόμματός του, είπε: «Έκανε λάθος, κάτι άλλο ήθελε να γράψει η Ελένη».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και η ίδια η κα. Σταύρου η οποία όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για την ανάρτησή της απάντησε σε έντονο ύφος: «Μα τι να μετανιώσω; Μα τωρά σοβαρομιλούμε; Θα κάνω εγώ ανάρτηση για ένωση με την Ελλάδα; Δεν το έκανα εγώ, οι άλλοι το συνέδεσαν».

Όσον αφορά στις θέσεις τις στο Κυπριακό, η ίδια είπε ότι πολιτεύεται με υπευθυνότητα και σημείωσε ότι πρωτοστάτησε στις τριμερείς συμμαχίες, τονίζοντας πολλές φορές ότι είναι σαφώς υπέρ της κρατικής οντότητας της Κύπρου και την ευρωπαϊκή της πορεία.

Σημείωσε επίσης ότι αφού κατηγορήθηκε ότι πιστεύει σε αλλαγή πολιτικής, οφείλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Όσα σημείωσε όμως στην ανάρτησή της, όπως η ίδια είπε: «Είναι η ιστορία μας και δεν παραγράφεται».

Όταν ρωτήθηκε αν η δεύτερη ανάρτησή της έγινε για να απολογηθεί, πάλι σε έντονο ύφος είπε: «Να απολογηθώ; Nα απολογηθώ;  Όχι δεν θα απολογηθώ, ήταν διευκρινιστική όχι απολογητική».

«Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική; Αμφισβητεί κάποιος την ελληνικότητα της Κύπρου;», διερωτήθηκε η κα. Σταύρου.

Σχετικά με την τοποθέτησή της, είπε ότι ήταν ιστορικού και επετειακού χαρακτήρα και ήταν σε πνεύμα συγκίνησης για τους αγωνιστές που σκοτώθηκαν.  

«Το γεγονός  ότι προσπαθείτε να δώσετε άλλη ερμηνεία με αφήνει άφωνη» είπε ακόμα η κα. Σταύρου, αναφερόμενη σε δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: «Έχουμε άλλα τόσα σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε. Δεν έχω ευθύνη εγώ, αλλά άλλα Μέσα που ασχολούνται με αναρτήσεις και σχολιάζουν και ξανασχολιάζουν».

Να σημειώσουμε ότι η κα. Σταύρου ρωτήθηκε για την άποψή της σχετικά με την ‘Συμφωνία των Πρεσπών’ με αφορμή την αναφορά της στην ανάρτησή της, ωστόσο δεν θέλησε να τοποθετηθεί.

Όσον αφορά στο αν είναι ακόμη σύμβουλος του Προέδρου, είπε πως ήταν πριν την εκλογή της ως βουλευτής, ενώ για την αντιμετώπιση που έτυχε από τον πρόεδρο του κόμματός της, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε: «Δεν χρειάστηκε να εξηγήσω κάτι, κατάλαβε αμέσως που παρέπεμπε η ανάρτηση και με άφησε να βγω να εξηγήσω τι εννοώ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top