LIFESTYLE

Μετά από 17 χρόνια η Χριστίνα Παυλίδου ποζάρει ξανά ως Ναστάζια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μετά από 17 χρόνια η Χριστίνα Παυλίδου ποζάρει ξανά ως Ναστάζια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Χαλοου εγώ είμαι η Νασταζια και είμαι αισθητικός!!» έγραψε η Χριστίνα Παυλίδου στην ανάρτησή της όπου ποζάρει αλά Ναστάζια το 2019.

Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που άφησε εποχή στην κυπριακή τηλεόραση επιστρέφει,αλλά αυτήν την φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία «Βουράτε Γειτόνοι» σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Στάμου Τσάμη και σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαρτίου για το κοινό, ενώ η πρώτη προβολή θα γίνει στις  17 Φεβρουάριου, στη Νέα Υόρκη, για τους Έλληνες και Κύπριους της παροικίας.

Οι αγαπημένοι ήρωες της σειράς επιστρέφουν μέσα από τον κινηματογράφο και είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές γέλιου. 

Η Ναστάζια, ο Ρίκκος, η Πέπα, η Κικίτσα, ο Ατρεμάκης, ο Γιαννής  και ακόμη περισσότεροι ρόλοι που αγαπήσαμε ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες.

Η Χριστίνα Παυλίδου πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της από το γύρισμα της ταινίας και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η ηθοποιός εξακολουθεί να είναι λαμπερή και πανέμορφη όπως το 2001. 

Δείτε την φωτογραφία της Χριστίνας Παυλίδου ως Ναστάζια το 2019:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top