ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Λάτσιο επιβίωσε στη ρώσικη ρουλέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λάτσιο επιβίωσε στη ρώσικη ρουλέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρωμαίοι πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, όπου ο νικητής ξεκαθάρισε στα πέναλτι με νικήτρια τη Λάτσιο με 4-3 κόντρα στην Ίντερ.

Η Λάτσιο βρίσκεται στα ημιτελικά του Coppa Italia, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Μίλαν, μετά το 1-1 με την Ίντερ εκτός έδρας στα 120’ και το 0-0 στα 90 και την επικράτηση της στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «λατσιάλι» προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Ιμόμπιλε στο 108’ όμως ο Μάουρο Ικάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, οδηγώντας το στα πέναλτι. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Ντούρμισι έχασαν το πέναλτι στην 2η σειρά και στο φινάλε και μοιραίος ήταν ο Ράτζα Ναϊνγκολάν για τους «νερατζούρι» που έχασε το τελευταίο τους με τον Στρακόσα να αποκρούει. Ο Λούκας Λέιβα ήταν ψύχραιμος και έκανε το 4-3 για να στείλει την Λάτσιο στα ημιτελικά.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top