ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκβίαζαν 25χρονη για ροζ βίντεο επί 1,5 μήνα –Ζητούσαν 1.500 ευρώ και… ικανοποίηση ορέξεων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εκβίαζαν 25χρονη για ροζ βίντεο επί 1,5 μήνα –Ζητούσαν 1.500 ευρώ και… ικανοποίηση ορέξεων

Έκαναν τον βίο αβίωτο για 1,5 μήνα σε 25χρονη κοπέλα που ήρθε στην Κύπρο για να δουλέψει ως οικιακή βοηθός.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο λόγος για τρεις Ινδούς, οι οποίοι την εκβίαζαν αξιώνοντας το ποσό των 1.500 ευρώ αλλά και ζητώντας… ερωτικές υπηρεσίες.

Το πρωί της Δευτέρας (04/02) οι δυο εξ των τριών οδηγήθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησης.

Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 22 και 25 ετών, ενώ όσον αφορά τον τρίτο, το μικρό του όνομα έχει αναφερθεί στους ερευνητές της υπόθεσης, ως το άτομο που επικοινώνησε αρχικά μαζί της για να της αναφέρει την ύπαρξη του ροζ βίντεο.

Οι τρεις Ινδοί άρχισαν να εκβιάζουν την κοπέλα από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Αρχικά της τηλεφώνησε (15/12) κάποιος με το όνομα Γκάρι και της είπε ότι ήθελε 1.500 ευρώ για να μην διαρρεύσει στη δημοσιότητα οπτικό υλικό που την παρουσίαζε να έχει σεξουαλικές περιπτύξεις με νεαρό άνδρα.

Η κοπέλα από την Ινδία επειδή είχε στο παρελθόν σχετικό video με νεαρό, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, αν και ο τελευταίος έφυγε από την Κύπρο, υπέκυψε και έδωσε αρχικά το ποσό των 400 ευρώ.

Τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν, όμως. Ένας εκ των ομοεθνών της της ζήτησε να συναντηθούν την Κυριακή 3/2 σε γνωστό σημείο στη Λεμεσό για να του δώσει ακόμη 250 ευρώ, αλλά και να… ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Η κοπέλα που μια ημέρα προηγουμένως είχε καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία, μετέβη στο σημείο όπου βρισκόταν και αστυνομικός με πολιτική περιβολή.

Εκεί, λοιπόν, παρουσιάστηκε ο πρώτος ύποπτος, ο οποίος και συνελήφθη. Εν συνεχεία μετέβησαν σε κοντινό υποστατικό όπου βρισκόταν και ο δεύτερος ύποπτος. Οι αστυνομικοί κατά τις έρευνες στο εν λόγω υποστατικό εντόπισαν τρία κινητά τηλέφωνα, προφυλακτικά, ένα χάπι και το ποσό των 170 ευρώ.

Κατά την ανάκριση βρέθηκαν στα κινητά τους τηλέφωνα τέσσερα VIDEO που παρουσίαζαν την 25χρονη να έχει σεξουαλικές περιπτύξεις με άνδρα.

Ο ένας ύποπτος παραδέχθηκε τα αδικήματα.

Αναζητείται και τρίτο άτομο που πιστεύεται πως συμμετείχε στον εκβιασμό.

Να σημειωθεί ότι οι δυο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, εκβιασμό και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top