ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο γυναίκες για κλοπή τσάντας – Τις «έκαψε» η μαρτυρία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο γυναίκες για κλοπή τσάντας – Τις «έκαψε» η μαρτυρία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Τρίτη 05/02 διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον δύο γυναικών ηλικίας 54 και 18 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας που αφορά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από πρόσωπο και παράνομης κατοχής περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 3 Νοεμβρίου 2018 και την 31η Ιανουαρίου 2019.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, στις 3 Νοεμβρίου 2018 καταγγέλθηκε από 78χρονη κάτοικο Λάρνακας, ότι ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά στη Λάρνακα, άγνωστοι έκλεψαν από τη τσάντα της, το πορτοφόλι της.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, εντός του πορτοφολιού υπήρχε το χρηματικό ποσό των 400 περίπου ευρώ και το κλειδί του αυτοκινήτου της.

Από έρευνες της Αστυνομίας εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι η κλοπή του πορτοφολιού διαπράχθηκε από δύο γυναίκες.

Εξάλλου την 31η Ιανουαρίου 2019 καταγγέλθηκε από 32χρονη κάτοικο Λάρνακας ότι ενώ βρισκόταν σε υπεραγορά της πόλης, άγνωστοι έκλεψαν από την τσέπη του παλτού της το κινητό της τηλέφωνο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι στην υπόθεση εμπλέκονται οι ίδιες δύο γυναίκες.

Το πρωί της Δευτέρας 04/02 οι δύο γυναίκες θεάθηκαν στο παλαιό Νοσοκομείο Λάρνακας και αφού συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μια 54χρονη και μια 18χρονη.

Στην κατοχή των δύο γυναικών εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 259 ευρώ ενώ σε έρευνα που έγινε στο χώρο διαμονής τους εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης καθώς και δεύτερο κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο από τις 28 Ιανουαρίου 2019.

Εναντίον των δύο γυναικών εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για δύο ημέρες. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top