ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Ο Τζιωνής πήρε αντικείμενο από το σπίτι Χ'΄Γεωργίου ώστε να αποδείξει πως διέπραξε το φόνο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ:  Ο Τζιωνής πήρε αντικείμενο από το σπίτι Χ'΄Γεωργίου ώστε να αποδείξει πως διέπραξε το φόνο

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2018 στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκαν και τεκμήρια, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από έρευνες της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, έξω από το σπίτι εντοπίστηκε μια κίτρινη τσάντα η οποία περιείχε λευκά παπούτσια, πλαστική μάσκα «anonymous», προστατευτικά γυαλιά, κάλτσες, αντρικό εσώρουχο, άρωμα, φανάρι, ψαλιδάκι, ακουστικά αλλά και tablet που ωστόσο ακόμη να καταφέρουν να τα ξεκλειδώσουν ώστε να τα ανοίξουν.

Ο λογίας του ΤΑΕ, Σάββας Σιαμούτης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όταν πας να κλέψεις απλά δεν χρειάζεσαι ρούχα ή εσώρουχα. Το tablet το ήθελε για να φωτογραφίσει τα θύματα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, η πιο πάνω τσάντα μεταφέρθηκε από τον Τζιωνή τη νύχτα του φόνου, ενώ παράλληλα εντοπίστηκε και DNA του Τζιωνή σε κάποια από τα τεκμήρια.

Στο δικαστήριο παράλληλα παρουσιάστηκε ένα μαχαίρι και ένα σπαθί τύπου «σαμουράι», αλλά και ματωμένες κάλτσες, στις οποίες στο κάτω τους μέρος έχουν κάποια πλαστικά σημάδια, τα οποία και βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Παράλληλα παρουσιάστηκε και ένα τζιν που φέρει λεκέδες από αίμα στα γόνατα, με επιπρόσθετες τσέπες που σύμφωνα με την σύντροφο Τζιωνή, τις είχε ράψει ο ίδιος για να μεταφέρει επιθετικά όργανα το βράδυ του φόνου.

 Να σημειωθεί πως όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο ο Τζιωνής φέρεται να πήρε γυαλιά από το σπίτι Χατζηγεωργίου, ώστε να αποδείξει στους άλλους πως διέπραξε τον φόνο.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top