ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία της αδελφής του άτυχου Σταύρου – «Εν τους θέλετε εσείς, τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;»

Συγκλονιστική μαρτυρία της αδελφής του άτυχου Σταύρου – «Εν τους θέλετε εσείς, τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;»

Τα γεγονότα πριν τον θάνατο του αδελφού της από Γρίπη Α, εξιστόρησε η κα. Μάρθα, η οποία μίλησε ξεκάθαρα για ιατρική αμέλεια.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η κα. Μάρθα, μιλώντας στην εκπομπή 'Ενημέρωση τώρα' του OMEGA, ανάφερε τα γεγονότα από την πρώτη μέρα που ο 34χρονος αδελφός της επισκέφθηκε γιατρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού η ίδια ήταν που τον μετέφερε για εξετάσεις.

Όπως είπε, ενώ καθημερινά επισκέπτονταν γιατρό, πάντα, του έκαναν απλά μάσκες και του σημείωναν φαρμακευτική αγωγή, αναφέροντάς του ότι «δεν έχει κάτι σοβαρό».

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κα. Μάρθας ότι γιατρός που εξέτασε τον Σταύρο και του ζητήθηκε να τον κρατήσει για νοσηλεία της είπε: ‘Εν τους θέλετε εσείς τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (2/2) σύμφωνα με την κα. Μάρθα, ο αδελφός της έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί άρχισε ο Γολγοθάς του, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.  

Η οικογένεια του άτυχου 34χρονου, που καταλείπει ένα κοριτσάκι 14 ετών, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την υπόθεση ενώπιον δικαιοσύνης για να βρεθούν οι ένοχοι που ευθύνονται για τον θάνατο του Σταύρου, σημείωσε μεταξύ άλλων η κα. Μάρθα.

Σύμφωνα με την αδελφή του Σταύρου, η κηδεία του που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (7/2) αναβλήθηκε, λόγω του ότι η οικογένεια ζήτησε να γίνει νενομισμένη νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 34χρονου.

Δείτε πιο κάτω όσα δήλωσε στην μεσημβρινή εκπομπή του ΟMEGA η κα. Μάρθα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top