ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καυστική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Συ.Φ.ΑΕΛ. ενόψει Απόλλωνα – «Όλο και πιο κοντά…»

Καυστική ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Συ.Φ.ΑΕΛ. ενόψει Απόλλωνα  – «Όλο και πιο κοντά…»

Ο Συ.Φ.ΑΕΛ. με ανακοίνωση του τοποθετείται για ακόμη μια φορά ενάντια στην κάρτα οπαδού ενόψει και του ντέρμπι της πόλης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση ΣΥΦ. ΑΕΛ 7/2/19

Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο κόσμος συνεχίζει να απέχει μαζικά από τις κερκίδες για αυτό και το τελευταίο διάστημα άρχισε ξανά να συζητιέται το θέμα του τρομονόμου και της κάρτα οπαδού.

Εμείς αυτό που έχουμε να τονίσουμε για ακόμα μια φορά, είναι ότι δεν θα δεχτούμε καμιά λύση που θα παρθεί για εμάς χωρίς εμάς και θα είναι απλά επιφανειακή για να στείλει τον κόσμο στα play off για να πουλήσουν οι καρεκλοκένταυροι φούμαρα και προπαγάνδα. Εξάλλου είναι γνωστή στον τόπο μας η νοοτροπία των βραχυπρόθεσμων «λύσεων» και του κρύψε να περάσουμε.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας παίζει με τους …… Σε μια άλλη εποχή η Ανατολική θα ήταν καμίνι και οι ….. θα παρακολουθούσαν ακόμα ένα μάθημα οπαδισμού από τους πρώτους του είδους. Όμως, όπως και στον πρώτο γύρο οι κερκίδες θα είναι ξανά άψυχες.

Όσοι γουστάρουμε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, για τη δόση μας θα βρισκόμαστε το διήμερο στο μοναδικό σύνδεσμο που υπάρχει μέσα στην ΑΕΛοκρατούμενη Λεμεσό, εκεί στον Εναέριο. Την Παρασκευή αρχίζει η προθέρμανση με μεγάλο πάρτι όπου θα εμφανιστεί ζωντανά η Ζ.Ρ.Κ και το Σάββατο θα ακολουθήσει συγκέντρωση λεόντων για να δούμε τον αγώνα στο δικό μας σπίτι.

Στο χορτάρι οι παίκτες μας καλούνται να διαλύσουν τις ….. του …. και να συνεχίσουν στο δρόμο προς την κορυφή. Πατάτε τους ….. και στείλτε τους στο ….. τους παρέα με τους …….

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top