ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέληξε δυστυχώς ο Βασιλάκης - ‘Υπουργέ είσαι ο ηθικός αυτουργός του πρόωρου χαμού του παιδιού μου’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κατέληξε δυστυχώς ο Βασιλάκης - ‘Υπουργέ είσαι ο ηθικός αυτουργός του πρόωρου χαμού του παιδιού μου’

Η μητέρα του μικρού Βασιλάκη με όλη τη δύναμη ψυχής που ακόμη και αυτή τη δύσκολη στιγμή μπορεί να έχει, ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες τους ώστε να σωθεί το παιδί της, ενώ ταυτόχρονα κατακεραυνώνει τον Υπουργό Υγείας και κρατικά νοσηλευτήρια.

«Υπουργέ της Υγείας, είσαι ο ηθικός αυτουργός του πρόωρου χαμού του παιδιού μου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα», σημειώνει μεταξύ άλλων η μητέρα του μικρού Βασιλάκη που κατέληξε την Παρασκευή 8/2 μετά από σηψαιμικό σοκ.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με το υπουργείο για να λάβει επίσημη θέση σε σχέση με όσα προσάπτονται στον υπουργό, αλλά και στα δημόσια νοσηλευτήρια, ωστόσο δεν κατέστη δυνατόν. Πληροφορηθήκαμε από αρμόδια πηγή, ωστόσο, ότι ήδη από πλευράς Υπουργείου άρχισε να διερευνάται η υπόθεση με αφορμή τις καταγγελίες της μητέρας του Βασιλάκη.

Πιο κάτω, παραθέτουμε τι ακριβώς αναφέρει σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης η χαροκαμένη μάνα:

«Υπουργέ της Υγείας, είσαι ο ηθικός αυτουργός του πρόωρου χαμού του παιδιού μου, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα. Εισαχθήκαμε στις 20.01.2019 με οξύ υποθυρεοειδισμό στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού αλλά η διάγνωση μας δόθηκε από την θεράποντα ιατρό, ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ , διότι μια απλή ανάλυση θυροειδούς, για τους Λεμεσιανους παίρνει ένα μήνα για να διεκπεραιωθεί.

ΟΝΕΙΔΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕ.

ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, σε μερικές ώρες δηλαδή, όπως σε μη αφρικανικού τύπου νοσοκομεία, ΘΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΟ ΑΜΕΣΑ ΘΥΡΟΞΙΝΗ, ΘΑ ΑΠΟΦΕΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΨΑΙΜΙΚΟ ΣΙΟΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θέρμες μου ευχαριστίες στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΓΝΛ για την προσπάθεια που καταβάλλουν, έστω και με τις τριτοκοσμικές συνθήκες, να προσφέρουν στους ασθενείς.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τον θαυμασμό μου, προς την διεύθυνση και το προσωπικό του Mediterranean Hospital για τον επαγγελματισμό αλλά και την εν συναίσθηση που δείχνουν προς όλους τους ασθενείς.

Δυστυχώς έκαμα το λάθος να θεωρήσω ότι για ένα σοβαρό περιστατικό έπρεπε να απευθυνθώ και να εμπιστευτώ το κρατικό μας νοσηλευτήριο.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση. Το σύντομο ταξίδι της ζωής του Βασιλάκη μας τέλειωσε. Θα τον πάρουμε αύριο να ξεκουραστεί για πάντα στο χωριό μας, στις Κάτω Πλάτρες, στις 11.30».

Όπως ενημέρωνε η μητέρα, ο Βασιλάκης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην εντατική, ο οποίος διαγνώστηκε πρόσφατα με υποθυροειδισμό και ενώ πάλευαν να ρυθμίσουν τον θυροειδή βρέθηκαν στο νοσοκομείο με μόλυνση αναπνευστικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top