ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη θέση για την ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτη θέση για την ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΛ ενημερώνει…

«Μια ιστορική ημέρα για το Σωματείο ΑΕΛ και τη Ποδηλατική Ομάδα, η οποία έκανε ξανά την εμφάνιση της στους τοπικούς αγώνες ποδηλασίας με το νεαρό αθλητή της ομάδας μας Κωνσταντίνο Ιωάννου (Constantinos Ioannou), ο οποίος μάλιστα κατέκτησε τη πρώτη θέση στη κατηγορία παίδες.

Ήταν ένα συγκλονιστικός αγώνας και ειδικά στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής όπου ο νεαρός μας αθλητής κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνο και καλή συνέχεια!

Λαμβάνοντάς υπόψη τη δυσκολία που εχει μια πρεμιέρα αγώνων θέλουμε να συγχαρούμε και το προπονητή του Κωνσταντίνου και αθλητή της ομάδας Giorgos Fattas, ο οποίος προετοίμασε το αθλητή μας ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος στη πρεμιέρα των αγώνων ποδηλασίας δρόμου και να σημειώσει αυτή τη πρώτη επιτυχία για τη ομάδα μας.

Συνέχεια στους αγώνες ποδηλασίας στις 10 Μαρτίου 2019 με τη συμμέτοχη και των υπολοίπων αθλητών της ομάδας μας στο 2ο αγώνα κυπέλλου.

Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΕΛ για τη στήριξη του στο Τμήμα μας και τους χορηγούς της Ομάδας, οι οποίοι μας βοήθησαν ώστε η συμμετοχή στο σημερνό αγώνα να γίνει πραγματικότητα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top