ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Και ο Καραβίδας στο ΤΑΕ – Η κατάθεση του Παντελή

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΖΟΧΟ: Και ο Καραβίδας στο ΤΑΕ – Η κατάθεση του Παντελή

Εξελίξεων συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση σχετικά με το δελτίο υγείας του νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.

Την Κυριακή (10/2) κλήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ο οποίος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πολίτη» δήλωσε πλήρη άγνοια σχετικά με το θέμα.

Συγκεκριμένα, η ο κ. Παντελή φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμιά εμπλοκή με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπόλοιπες διαδικασίες έκδοσης δελτίων υγείας, ούτε σε άλλες περιπτώσεις, ούτε σε αυτή, καθώς με τα εν λόγω θέματα ασχολούνται, άλλα αρμόδια πρόσωπα.

Για κατάθεση αναμένεται να κληθεί και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας).

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα (11/2) αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης, σχετικά με την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα που υπόβαλε ο Απόλλωνας, από τον αθλητικό δικαστή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top