ΚΟΙΝΩΝΙΑ

‘Κτυπά’ τον Υπουργό Υγείας ο Ματσάκης - “Επιδημία η Γρίπη Α - Να πάει σπίτι του” -VIDEO

‘Κτυπά’ τον Υπουργό Υγείας ο Ματσάκης - “Επιδημία η Γρίπη Α - Να πάει σπίτι του” -VIDEO

“Τον Υπουργό τι τον έχουμε; Να τον στείλουμε σπίτι του, να τον στείλουμε στις δουλείες που έκανε  προηγουμένως, τι τον θέλουμε στο Υπουργείο Υγείας;” είναι μερικές από τις αναφορές του  ιατροδικαστή, Μάριου Ματσάκη στην πρωινή εκπομπή ‘Πρωτοσέλιδο’ την Δευτέρα (11/02). 

Ο κ. Ματσάκης μιλώντας για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο σύστημα Υγείας στην Κύπρο, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρό λόγο για τον Υπουργό Υγείας και την κατάσταση που επικρατεί με την επιδημία της Γρίπης Α.  

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής μέσα από τις αναφορές του υποστηρίζει ότι την ευθύνη για την επιδημία της Γρίπης Α έχει ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου. Όπως δήλωσε η Γρίπη Α είναι το παράδειγμα ότι δεν γνωρίζουμε ποιος έχει την ευθύνη, αφού από την μία μιλάει ο Υπουργός, από την άλλη ο υπεύθυνος του ΟΑΥ και ΟΚΥΠΙ. “Σκιώδες” αποκάλεσε το Υπουργείο Υγείας ο κ. Ματσάκης, αφού όπως εξήγησε έχουμε εκατοντάδες υπαλλήλους που δεν τους εμπιστευόμαστε και φτιάχνουμε άλλο Υπουργείο που το ονομάζουμε ΟΚΥΠΙ, ΟΑΥ με εκατομμύρια λεφτά να ξοδεύονται και λέμε εντάξει. 

“Δεν γίνονται αυτά σε ένα σοβαρό κράτος” τόνισε ο ιατροδικαστής, ενώ σε αναφορά του παρουσιαστή ότι είναι βάση του σχεδιασμού για μεταφορά στο ΓΕΣΥ δεν δίστασε να του απαντήσει λέγοντας: “Τότε τον υπουργό τι τον έχουμε; Να τον στείλουμε σπίτι του”.  

Μάλιστα, σε αντίθεση με τις δηλώσεις του Υπουργού Υγειας ότι δεν υπάρχει επιδημία στην Γρίπη Α, ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι επιδημία υπάρχει σε ολόκληρη την Ευρώπη και αντί να δούμε γιατί δεν έχουμε αρκετά εμβόλια και αν δίνονται στα σωστά άτομα ασχολούμαστε με το πως θα το πούμε.

Ο κ. Ματσάκης διερωτάται που δόθηκαν τα 49.000 εμβόλια, αφού δεν δόθηκαν στις ευάλωτες ομάδες καλώντας τον Υπουργό να απαντήσει στο ερώτημα του και να μας εξηγήσει γιατί μόνο ένας στους δέκα από τις ευάλωτες ομάδες εμβολιάστηκαν.

Παρακολουθήστε τις αναφορές του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη στο παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top