ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Σύλληψη 21χρονου μετά απο μαρτυρία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: Σύλληψη 21χρονου μετά απο μαρτυρία

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 21 χρόνων, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας 11/2 μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η σύλληψη σχετίζεται με την υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 30 του περασμένου Ιανουαρίου, στην Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ποιός ο ρόλος των συλληφθέντων στην πυρκαγιά - Αναζητούν κίνητρα στον ιδιοκτήτη

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα της 30ης Ιανουαρίου 2019, ξέσπασε φωτιά σε υποστατικό στην Λευκωσία. Για κατάσβεση της φωτιάς, μετέβησαν στη σκηνή μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου του υποστατικού, μια γυναίκα νεκρή.

Ο 21χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ για την ίδια υπόθεση τελούν υπό κράτηση, βάσει Δικαστικών διαταγμάτων, άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 46, 32 και 29 χρόνων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top