ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα… κάγκελα ο Φορτούνης – Τι έγινε στην Τούμπα – Απίστευτη ατάκα – Τρελαμένος ο… Χιμένεθ!

Στα… κάγκελα ο Φορτούνης – Τι έγινε στην Τούμπα – Απίστευτη ατάκα – Τρελαμένος ο… Χιμένεθ!

Δεν κρατιέται ο αρχηγός. «Χαμός» στο Ρέντη. Όλα στη φόρα.

Ολυμπιακός – Κώστας Φορτούνης: Πίσω τους θέλουν να αφήσουν στον Πειραιά τη βαριά ήττα στην Τούμπα, καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο «Καραϊσκάκη» για τη συνέχεια της χρονιάς, την Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου για το πρωτάθλημα και την Κυριακή με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όλα του «όπλα» για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, ωστόσο μέχρι τώρα η παρουσία του Κώστα Φορτούνη βρίσκεται στον αέρα, καθώς θυμίζουμε ότι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Ωστόσο, οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Έλληνας άσος δεν έχει υποστεί κάκωση και γι’ αυτό κάνει αγώνα δρόμου, μαζί με τους γιατρούς των Πειραιωτών, ώστε να προλάβει τα δύο πολύ σημαντικά ματς που ακολουθούν.

Ο ηγέτης των Ερυθρολεύκων, όπως βγαίνει από του Ρέντη, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί και γι’ αυτό κάνει ήδη πολύωρες θεραπείες (πριν και μετά την προπόνηση), ενώ όπως έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας, εάν χρειαστεί, θα κάνει ακόμα και ένεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ώρα, ο αρχηγός της ομάδας είχε ανάλογη… τρέλα και για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, καθώς και πριν από το ματς με τον Δικέφαλο είχε αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις, όμως «έσφιξε» τα δόντια και ζήτησε από τον προπονητή του να παίξει κανονικά.

Μάλιστα, ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο αρχηγός των Πειραιωτών έπαιξε με ένεση και στην Τούμπα, καθώς δεν ήθελε να λείψει από το πιο σημαντικό ματς του πρωταθλήματος, ενώ πίστευε πως η απουσία του θα έδινε… δικαιώματα σε όσους τον κατηγορούν τα τελευταία χρόνια, να τον σχολιάσουν και πάλι αρνητικά, αν και φέτος με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του έχει δώσει τις καλύτερες απαντήσεις.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ακόμα και στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες ασχολούνται με το πρόβλημα τραυματισμού του διεθνούς μπαλαδόρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, εάν δεν αγωνιστεί την Κυριακή ο Κώστας Φορτούνης, τότε ο Μανόλο Χιμένεθ θα αλλάξει τα πλάνα του για το «Καραϊσκάκη».

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top