ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο λόγος που ο Γεάδης δεν πηγαίνει έφεδρος – «Έμεινα 15 μέρες στην εντατική»

Ο λόγος που ο Γεάδης δεν πηγαίνει έφεδρος – «Έμεινα 15 μέρες στην εντατική»

Ξεσπαθώνει κατά όσων 'βάλλουν' κατά Γεάδη ο βουλευτής του ΕΛΑΜ, Λίνος Παπαγιάννης, χρησιμοποιώντας τα λόγια του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη, με δηλώσεις του εξηγεί τους λόγους που δεν πηγαίνει έφεδρος και το πρόβλημα υγείας που τον κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του προς την πατρίδα.

Ο Γεάδης, αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να περάσει 15 μέρες στην εντατική και το μισό του κρανίο να σπάζει και να αντικαθίσταται με τεχνητό κόκκαλο.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του βουλευτή Λίνου Παπαγιάννη για τα όσα είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος:

Για όσους φίλους δεν έχουν ενημερωθεί για το πόσο χαμηλά έχει πέσει το πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας θα σας ενημερώσω για το τι έπραξαν τις τελευταίες μέρες οι αλήτες των κομμάτων. Σελίδες και μέσα που ανήκουν στο Ακελ και την Συμμαχία πολιτών, μέχρι στιγμής, κατηγορούν τον Γεάδη ότι δεν πάει έφεδρος. Χωρίς να σεβαστούν το ιατρικό απόρρητο του συναγωνιστή προσπαθούν να μειώσουν το Ε.ΛΑ.Μ. Με αυτόν τον χυδαίο και παράνομο τρόπο.

Παραθέτω απόσπασμα της απάντησης του Γεάδη για να καταλάβει οποίος πραγματικά θέλει την πραγματικότητα.

"Δυστυχώς κάποιοι αμοραλιστές, που δεν σέβονται ούτε τον ανθρώπινο πόνο, ούτε τα σοβαρά θέματα υγείας, χρησιμοποιούν το όνομά μου για να πλήξουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), παρουσιάζοντας ψευδώς ότι αποφεύγω να πάω έφεδρος, γεγονός που με φέρνει στην δυσάρεστη θέση να άρω το ιατρικό απόρρητο, για να γνωρίζει η κοινή γνώμη την πάσα αλήθεια.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στο 70 Τάγμα Μηχανικού (ΤΜΧ), είχα την ατυχία να τραυματιστώ σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μου προκληθεί μόνιμη βλάβη.

Από θαύμα και καθαρή τύχη διέφυγα τον θάνατο, αφού το μισό μου κρανίο έσπασε και έχει τοποθετηθεί τεχνητό κόκκαλο. Πέρασα κρίσιμες ώρες στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δηλώνουν ότι δύσκολα θα τα καταφέρω, αφού περίμεναν να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός μου, εξαιτίας της βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και του αιματώματος που προκλήθηκε στον εγκέφαλο μου, ενώ για κάποιες μέρες έχασα ακόμη και την όραση στο αριστερό μου μάτι. Έμεινα 15 μέρες στην εντατική και πέρασαν σχεδόν δύο μήνες για να πάρω εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ακολούθως, λίγους μήνες μετά εισήχθηκα δεύτερη φορά στο χειρουργείο, όπου μου τοποθέτησαν ψεύτικο κρανίο.

Μετά τα πιο πάνω γεγονότα, ο νευροχειρούργος του Γενικού Νοσοκομείου, απέστειλε επιστολή στο Ιατροσυμβούλιο της Εθνικής Φρουράς, το οποίο δεν μου επέτρεψε να υπηρετήσω, όχι για ψυχολογικούς λόγους, αλλά γιατί είχα υποστεί μόνιμη και ανεπανόρθωτη βλάβη. Ως εκ τούτου, δεν αποφεύγω να πάω έφεδρος, αλλά δεν μου το επιτρέπουν.

Έχω το θάρρος να μοιραστώ λεπτομερώς μαζί σας το προσωπικό μου πρόβλημα, για να αναδείξω το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού στην Κύπρο, ούτως ώστε να αντιληφθείτε με τι αδίστακτους και επικίνδυνους ανθρώπους έχετε να κάνετε.

Βλέποντας την συνεχή και ραγδαία άνοδο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), χωρίς να έχουν να προσάψουν οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος μας, χρησιμοποιούν και θα χρησιμοποιήσουν, κάθε αθέμιτο μέσο για να πλήξουν την φωνή που τους στέκεται εμπόδιο. Κομματικοί μηχανισμοί, σε συνεργασία με ορισμένους δημοσιογράφους που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία, οι οποίοι ευτυχώς μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, χωρίς ίχνος σεβασμού και στοιχειώδους αξιοπρέπειας, εκμεταλλεύονται ακόμα και τον ανθρώπινο πόνο, για να αποκομίσουν οφέλη.

Η πολιτική τους αλητεία, η δημοσιογραφική του αντιδεοντολογία και η ανηθικότητά τους, συντρίβεται μπροστά στα μάτια του κάθε ενσυνείδητου πολίτη και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στα μάτια της κοινής γνώμης. Παρ’ όλα αυτά οφείλω να τους απαντήσω, ότι, μακάρι να είχα την υγεία μου και θα ήταν τιμή για μένα να μπορούσα να παρουσιαστώ ως έφεδρος για να υπηρετήσω την πατρίδα μου."

Αυτό που φοβάστε θα το πάθετε. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθω αν μου επιτραπεί από τους" δημοκράτες" με πολύ πιο επιθετικό ύφος. Ξεπεράσατε κάθε όριο με την στάση σας. Θα σας απαντήσουμε πολύ πιο σκληρά. Εμείς σε αντίθεση με όλους εσάς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε καθαρό ιστορικό σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ εσάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top