ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 22/11/2018: Με ‘τροποποιήσεις’ και υπέρβαση ορίου ταχύτητας κατά 53 χλμ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ –ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ 22/11/2018: Με ‘τροποποιήσεις’ και υπέρβαση ορίου ταχύτητας κατά 53 χλμ –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αναβίωση των τραγικών γεγονότων του δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Τσέρι στις 22 Νοεμβρίου του 2018, προκαλούν προβληματισμό σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη.

Της Γεωργίας Παππούτα

Ο 2ος κατηγορούμενος της υπόθεσης που με το αυτοκίνητό του προκάλεσε άθελά του (1) τον θάνατο 37χρονου πατέρα που περίμενε το παιδί του εντός του σταθμευμένου οχήματος έξω από φροντιστήριο και (2) τον κρίσιμο τραυματισμό της συζύγου του, κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα.

Βάσει του σε βάρος του κατηγορητηρίου είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης μέχρι και 4 ετών, καθώς φέρεται να παρέβη τα άρθρα 210, 211 και 213 του ποινικού κώδικα.

Στις λεπτομέρειες των αδικημάτων αναφέρεται ότι ο 2ος κατηγορούμενος είχε κάνει τροποποιήσεις στο όχημά του και επεξηγείται ότι οδηγούσε το μηχανοκίνητό του όχημα , «η κατάσταση του οποίου και των εξαρτημάτων του ήταν τέτοια ώστε να ενδέχεται να προκαλέσει κίνδυνο σε πρόσωπο εντός του οχήματος ή επ΄ αυτού ή εντός ή επί ετέρου οχήματος ή επί της οδού, δηλαδή με ελαστικά διαστάσεων 235/40/R αντί 224/45/R17».

Πέραν τούτου κατηγορείται ότι αντί να κινείται με ταχύτητα μέχρι 65 χιλιομέτρων την ώρα στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, είχε ταχύτητα 118 χλμ. Παραβίασε το όριο, δηλαδή, κατά 53 χλμ.

Εκτενής αναφορά στα γεγονότα της υπόθεσης, έγινε την Πέμπτη (14/02) το πρωί, κατά τη δικαστική διαδικασία σε βάρος του 1ου κατηγορούμενου, του 65χρονου Σ.Ν..

Σύμφωνα με αυτά, όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα (αυτό του 1ου κατηγορούμενου) στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι, συγκρούστηκε με όχημα που επιχειρούσε στροφή στα δεξιά. Το όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε εν συνεχεία σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου. Επρόκειτο για το όχημα του 37χρονου και της συζύγου του που περίμεναν το παιδί τους να τελειώσει το μάθημά του σε φροντιστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top