ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Tρ. Κύπρου – ΕΤΕπ: Δάνεια ύψους €10 εκ. σε καινοτόμες επιχειρήσεις

Tρ. Κύπρου – ΕΤΕπ: Δάνεια ύψους €10 εκ. σε καινοτόμες επιχειρήσεις

Σε μια σημαντική για τις κυπριακές εταιρείες συμφωνία έχει προχωρήσει η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (ΕΤΕπ).

 

Συγκεκριμένα η Τράπεζα Κύπρου, θα παραχωρήσει, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος InnovFin, 10 εκατομμύρια ευρώ, σε καινοτόμες, ή επιχειρήσεις με καινοτόμες ιδέες, ή παραγωγής καινοτόμων προϊόντων, ή που ακολουθούν καινοτόμες διαδικασίες.

Σκοπός του δανείου είναι η χρηματοδότηση των δαπανών που απαιτούνται για την προώθηση της καινοτομίας στις κυπριακές επιχειρήσεις έτσι ώστε οι νέες, ή οι υφιστάμενες εταιρίες να παραμείνουν ανταγωνιστικές, στο περιβάλλον στο οποίο σήμερα καλούνται να λειτουργήσουν, έχοντας προοπτικές για ανάπτυξη και επιβίωση.

Το συγκεκριμένο επιχειρηματικό πρόγραμμα μέσω του InnovFin, θα διευκολύνει τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν δανεισμό με ευνοϊκότερους όρους, καθώς υπάρχει η εγγύηση του ΕΤΕπ.

Το ποσό του δανείου το οποίο θα δίνεται σε κάθε δικαιούχο, θα ξεκινά από τις €25.000 και θα έχει ως οροφή τις €500.000. Η διάρκεια του, θα κυμαίνεται από 12 έως 120 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top